Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te demonteren Mijn LG Laptop
LG laptops beschikken over snelle processors , lange levensduur van de batterij en een gestroomlijnde, compacte vormgeving . Maar net als elke laptop , ze zijn niet onkwetsbaar te hoeven af en toe een reparatie of upgrade . In beide gevallen , reparatie hardware uw laptop vereist demontage . Sommige hardware-apparaten vereisen meer demontage dan anderen . Bijvoorbeeld , de harde schijf is gemakkelijk bereikbaar vanaf de laptop onderkant behuizing , terwijl het verwijderen van de processor vereist dat u volledig ontmantelen van de laptop om deze te openen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop . Koppel alle kabels los van de stroom en data -poorten aan de achterkant van de computer . Trek het gesloten beeldscherm . Plaats de laptop bovenkant naar beneden op een vlakke ondergrond . Plaats de laptop , zodat de voorste opening is naar voren gericht . Verwijder de accu uit de bovenkant van de laptop onderste behuizing . Kopen van 2

Verwijder het klepje van de harde schijf compartiment van de linker benedenhoek van de laptop . Het wordt vastgezet in plaats van een paar kruiskopschroeven . Schuif de vaste schijf uit de buurt van de connectors , en dan recht omhoog omhoog en uit het compartiment .
3

Verwijder het deksel geheugen compartiment en de bevestigingsbouten van het centrum van de onderste behuizing . Verwijder beide geheugenmodules uit het compartiment . Trek elkaar het behoud vergrendelingen aan weerszijden van de module . Til de module omhoog met je vingertoppen en trek de module uit de sleuf . Herhaal dit voor elke module verwijderd . Verwijder alle gemarkeerde en ongemarkeerde schroeven van de onderkant behuizing .

Plaats 4 de laptop naar boven en trek openen van het beeldscherm. Maak de vergrendellipjes achter de bovenkant van de toetsen op het toetsenbord met een kleine platte schroevendraaier . Til het toetsenbord uit de laptop licht, en vervolgens koppelt lintkabel van het toetsenbord van het moederbord .
5

Koppel de kabels die van elke kant van het scherm naar het moederbord . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee het beeldscherm aan de laptop . Verwijderen van de basis van de laptop volledig . Leg deze weg op een vlak oppervlak met het scherm naar boven om te voorkomen krassen op het scherm .
6

Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de bovenste behuizing naar de basis van de laptop . Scheid de bovenkant van de behuizing van de laptop met uw vingertoppen . Verwijder het uit de laptop aan de interne onderdelen van de computer te onthullen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik XP installeren op e…
·De specificaties van een ASUS …
·Welke bedrijven hebben de goed…
·Hoe maak je een DC Jack voor e…
·Hoe te Germs Get Off Your lapt…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 551…
·Itronix IX260 Specs 
·Ik heb per ongeluk een vooraf …
·Het automatisch laden Toshiba …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Ventilatorgeluid de Asus Eee PC Netbook …
·Hoe maak je een toetsenbord Take Off van…
·Hoe controleer ik een Mac -computer klok…
·Hoe te bekijken van een SD -kaart 
·PC Moederbord Diagnose 
·Hoe maak je een Flash Drive Erase 
·Hoe je CMOS resetten op een Dell Inspiro…
·Hoe maak je een Desktop PC Upgrade 
·Draagbare harde schijven zijn opslagappa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com