Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een Desktop PC Upgrade
Wanneer uw oude beest van een desktop PC is traag draait , nemen extra lang om het systeem en applicaties te laden , kan het tijd zijn om uw computer te upgraden . Een geleidelijke of volledige upgrade is niet zo moeilijk als het klinkt . Dit kan stapsgewijs gebeuren , vervanging afzonderlijke delen en hardware nodig . U kunt er ook voor kiezen om het hele systeem te upgraden met nieuwe hardware in een keer. Wat je nodig hebt
Voeding
CPU chip
RAM
Moederbord
Harde schijf
Desktop tower case
Toon Meer Instructions
1

Verwijder de oude voeding ( PSU ) . Ten eerste , de schroeven die zijn bedrijf de PSU aangesloten op de toren behuizing . Vervolgens haalt u de connector stukken die op het moederbord unit zijn bevestigd . Verwissel de nieuwe PSU dat u hebt aangeschaft met de oude . U moet zet de stekkers stevig op slot in het moederbord als voorheen . Schroef de voeding weer op zijn plaats , zodat deze goed is aangesloten op de kast . Upgraden van uw voeding geeft je desktop PC een extra boost van de macht . Voedingen duren meestal voor 80.000 tot 110.000 bedrijfsuren . Kopen van 2

Neem de computer processor (CPU ) . Je moet om het te grijpen met uw duim en vinger . In sommige gevallen moet u tactvol gebruik dan een bot mes om de CPU-chip te verwijderen . Na het verwijderen van de oude chip , pop in de nieuwe CPU in de lege socket op het moederbord . De CPU , naast het moederbord , is het leven en snelheid geeft de desktop PC . Wanneer u kiest voor een CPU , zorg ervoor dat je een die compatibel is met uw huidige moederbord selecteren . Intel en AMD zijn populair CPU chipfabrikanten .
3

Verwijder uw oude RAM- of geheugenchips van het moederbord . De memory sticks kan worden begrepen op gemakkelijk en haalde er door het toepassen van weinig kracht . Zodra u de oude geheugenchips , pop in de nieuwe RAM u hebt aangeschaft hebt verwijderd . In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om nieuwe RAM mengen met eerder geïnstalleerde geheugen chips , maar dit kan ook het geheugen laadtijden bemoeilijken als de oude RAM niet meer functioneert . Wees voorzichtig en check voor de hand om te kijken of uw bestaande en nieuwe memory sticks zijn compatibel .
4

Verwijder het moederbord uit de desktop tower behuizing . Het moet worden vastgeschroefd , die aan de toren behuizing . U moet het moederbord los te schroeven en verwijder hem uit zijn plek . Verwissel de oude moederbord met de nieuwe , schroeven het terug naar beneden op de kast . Dit is het moeilijkste deel van het upgradeproces . Als u het vervangen van het moederbord , dan is deze stap moet eerst komen als alle andere componenten zullen aansluiten op het. Anders , bij het upgraden van afzonderlijke delen , ieder moet compatibel zijn met uw bestaande moederbord .
5

Verwijder en vervang je bestaande harde schijven door nieuwe. U moet de harde schijven losschroeven van hun metalen omhulsels . De meeste harde schijven zijn geplaatst in een metalen harde schijf bay . Eenmaal losgeschroefd , moet u de connector stukken uit de stations en ook het moederbord ongedaan te maken . Plaats de nieuwe harde schijf in de metalen baai , bevestig de connectoren op het moederbord en rijden , dan schroef het stevig op zijn plaats . U kunt ook kiezen voor een oude harde schijf te houden , terwijl de invoering van een extra opslag drive. Een andere optie is om een externe harde schijf voor extra opslag kopen . Als u wisselen van uw oude harde schijf , zorg ervoor dat u back -up van belangrijke computerbestanden .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Zal toevoegen RAM Speed ​​Up M…
·Hoe Memory Chips installeren o…
·Hoe je computer hardware upgra…
·Hoe upgrade ik de Inspiron TL …
·Hoe de ATI Radeon HD 2400 Pro …
·De specificaties voor een ATI …
·1Ghz Pentium Vs . 1Ghz Celeron…
·Hoe de ASUS Eee 2G Surf Upgrad…
·Hoe te Socket AM2 converteren …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een pictogram op een Flash Dr…
·Hoe maak je een tweede harde schijf in m…
·Hoe om notities te maken op een iPad met…
·Wat Is AMD Athlon 
·Hoe maak je een iPad te zetten in een te…
·Hoe kan ik een laptop 's DC Port Repair 
·Hoe om te controleren ATX voeding 
·Hoe weet ik of mijn harde schijf is SATA…
·Verschil tussen AGP en PCI Moederborden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com