Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Ik heb per ongeluk een vooraf geïnstalleerde programma op mijn Acer Aspire 5515
De meeste computers , met inbegrip van de Acer Aspire 5515 laptop , komen met een herstel schijf dat alle vooraf geïnstalleerde applicaties , bestanden en stuurprogramma's die op de computer die oorspronkelijk als het rolde van de lopende band slaat . Als u per ongeluk een van deze bestanden verwijdert , kunt u deze opvragen door het openen van herstel schijf van de computer . Gebruikershandleiding

U kunt instructies over hoe om bestanden die per ongeluk van de Acer Aspire 5515 computer is verwijderd door het raadplegen van de gebruikershandleiding van de machine terug te vinden . Als u de hard copy van het boekje kwijt bent , toegang tot de digitale versie van het referentie-instrument door te klikken op de knop van de computer "Start" en vervolgens " Alle programma's " , waar je de optie ' Acer System " kunt vinden . De handleiding is een item in de lijst die verschijnt kiest u de optie ' Acer System " .
Fabrikant

De toepassingen en bestanden voorgeladen op de Acer Aspire 5515 worden geproduceerd door Acer en een assortiment van andere bedrijven , waardoor het voor u mogelijk om een per ongeluk verwijderd bestand op te halen van de fabrikant . U kunt dit doen door een bezoek aan de website van het bestand of de toepassing van de fabrikant of door het uitvoeren van een internet zoeken naar het bestand . Als het bestand of applicatie is verouderd , te verwijderen kan het beste wat je had kunnen doen geweest zijn , want als je het te halen van de website van de fabrikant , doe je het te vervangen door de meest recente versie van de applicatie .
< br >
backup

Als u per ongeluk verwijderde een voorgeladen bestand van de Acer Aspire 5515 die met een back-up CD kwam , kunt u het programma van de schijf halen en te installeren. U kunt ook een kopie van het bestand te krijgen van een andere computer die hetzelfde programma geïnstalleerd door het bestand naar een schijf kopiëren of door het aansluiten van de computers met een USB -kabel heeft . Als beide computers zijn uitgerust met Bluetooth -technologie , kunt u de ontbrekende programma draadloos overbrengen .
Overwegingen

U kunt vermijden dat een per ongeluk verwijderen van een voorgeladen programma stelt u terug door het creëren van je eigen backup van bestanden van de computer op een externe harde schijf of dvd- opslagapparaat .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Memory installeren in een …
·Hoe maak je een Thinkpad 390E …
·Hoe te Installeer Windows XP H…
·Hoe je Bluetooth inschakelen o…
·Hoe maak je een harde schijf o…
·Hoe de touchpad vervangen op e…
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
·Instructies voor Demontage van…
·Hoe kan ik een nieuwe HP lapto…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik drivers voor een HP laserprin…
·Hoe kan ik Herschrijf op een Memorex CD-…
·Hoe maak je een Compaq nc6120 laptop Reb…
·Hoe te verbinden de Logitech Cordless Op…
·Hoe kan ik Windows XP virtueel geheugen …
·Hoe kan ik een voeding van de computer i…
·Voordelen & Nadelen van Startpagina Comp…
·Hoe kan ik een schijf formatteren voor h…
·Hoe kan ik mijn documenten verplaatsen n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com