Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat is een Memorycard ?
De multimedia card ( MMC ) is ontworpen als een draagbaar compact apparaat voor gegevensopslag . Op het moment van de release , het was de kleinste flash geheugenkaart in de informatie - technologie-industrie . De technologie achter de MMC werd al snel een industrie standaard , en de MMC Vereniging aangeboden de technologie als open standaard voor een ander bedrijf op zoek naar producten op basis van de MMC te ontwikkelen , zo lang als vereniging het lidmaatschap wordt gekocht door het bedrijf . Functie

De MMC is een draagbaar apparaat dat wordt gebruikt om digitale mediabestanden op te slaan in bijna elk product dat geheugenkaarten ondersteunt : digitale camera's , digitale audio-apparaten , digitale muziekspelers , draadloze smart phones en persoonlijke gegevens assistenten ( PDA ) .
Geschiedenis

de MMC is ontwikkeld als een joint venture van twee bedrijven , Siemens AG en SanDisk , die het ontwerp gebaseerd op het Flash -geheugen ontwikkeld door Toshiba .
flashgeheugen

De MMC ondersteunt flash-geheugen , dat is een bepaald type van elektrisch wisbaar Programmable Read - Only Memory ( EEPROM ) -technologie . Het is niet-vluchtig ( power- vrij ) , en biedt snelle lees keer door apparatuur en is in staat om elektronisch worden vastgelegd , gewist en opnieuw geprogrammeerd in grote blokken ( dat wil zeggen , de gehele inrichting wordt gewist in een commando ) .
< Br > Memory Card

Als een geheugenkaart , de MMC biedt solid - state ( geen bewegende delen ) EEPROM -geheugen -technologie in een small form factor ( fysieke ontwerp ) met extreme duurzaamheid tegen hoge temperaturen , blootstelling , trillingen en zelfs een val van ongeveer 10 meter zonder schade door schokken .
Belang

Toen onthulde in 1997 het MMC was een kleinere flash - geheugen van het apparaat dan eerdere flash - geheugen systemen aangeboden en , omdat het kan worden gebruikt in vrijwel alle producten die het geheugen apparaten ondersteunen , werd al snel de industriestandaard voor draagbare media- opslagapparaten .
Eigenschappen

MMC wordt geleverd in een small form factor ( fysieke grootte ) ongeveer de grootte van een postzegel . Standaard MMC's zijn beschikbaar in opslagcapaciteiten tot 512 MB ​​, terwijl meer geavanceerde varianten , momenteel in ontwikkeling , ondersteunt tot 8 MB ​​opslagruimte .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Memory Delete op een Dell …
·Radeon 2900 XT Vs . Radeon HD …
·Hoe Memory Toevoegen aan HP Co…
·Specificaties op een LGA 775 
·Hoe Memory op een Dell 1520 In…
·Wat is een Creative Certified …
·Verschillen in de Centrino en …
·Hoe maak je een PC installeren…
·Hoe de schakelaar van een comp…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Wie had dat gedacht 20 jaar geleden dat …
·Hoe lang om een iPad te activeren? 
·Hoe te Opnemen naar HDD Met X12 
·Hoe het opzetten van een printer op een …
·Laptop Alternatieven 
·Hoe maak je Integralen met een TI - 83 P…
·De specificaties van een MSI Nvidia MCP6…
·SMART Board Options 
·Compatibiliteit voor de Dell AC Adapter …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com