Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Compatibiliteit voor de Dell AC Adapter Referentie PA - 4E
PA - 4E AC -adapter van Dell biedt 130 watt vermogen voor tal van Dell-producten . De eerste plaats bedoeld als de adapter voor Dell laptop docking stations , de PA - 4E werkt ook als de stand-alone adapter voor diverse modellen van Dell laptops . De PA - 4E adapter is ook bekend door de onderdeelnummers X408G , D232H en 330-1829 . Compatibele Laptops

De laptop connector tip voor de PA - 4E kan de adapter in te passen in niet alleen de power aansluiting van docking stations van Dell , maar ook die van vele Dell- laptop modellen , waaronder die in de Latitude serie , de Precision lijn en tal van XPS -modellen . Presterende Alienware -serie van Dell kunnen ook gebruik maken van hoog wattage levering van de PA - 4E 's , net als de Inspiron lijn . Niet elk model in de diverse Dell lijnen zijn compatibel met de PA - 4E , echter, dus zorg ervoor dat de connector tip past perfect om de mogelijkheid van beschadiging van de laptop te voorkomen .
Wattage Information < br >

Bij het bepalen laptop compatibiliteit voor de PA - 4E adapter , controleert u of het apparaat de juiste hoeveelheid wattage dat uw Dell- laptop nodig zal bieden. De PA - 4E biedt 130W aan elektriciteit, genoeg om zowel een laptop en docking station op hetzelfde moment . De meeste laptops vereisen een wattage waaier van 65W tot 90W , en het wattage wordt berekend door de laptop benodigde spanning en stroomsterkte met elkaar te vermenigvuldigen . AC -adapters kan meer dan de vereiste wattage maar nooit minder te bieden om mogelijke schade aan de laptop of het dockingstation te voorkomen .
Compatible Replacement Adapter

Als u ' re op zoek naar een compatibele vervanging voor de PA - 4E , de twee belangrijkste factoren te vergelijken zijn de laptop connector tip en het wattage . De 130W output van de PA - 4E is bijna anderhalf keer wat de meeste laptop adapters te bieden, wat betekent dat een gemeenschappelijke 90W adapter niet zal werken . Elke vervangende adapter voor de PA - 4E moet ten minste 130 W van macht , of 19.5V en 6.7A . Net zo belangrijk is de connector tip die wordt aangesloten op het dockingstation of laptop , zo niet elke tip zal passen in elke laptop model .
Overwegingen

Hoewel derden adapters bieden een hoge compatibiliteit met de meeste AC- adapters en meestal kost minder dan merknaam versies , Dell raadt u aan alleen Dell merk adapters om mogelijke problemen met zijn laptops en docking stations te vermijden . Met behulp van een adapter van derden met uw laptop of docking station kan zelfs de garantie ongeldig, dus zorg ervoor dat de kleine lettertjes te lezen in uw dekking voor de aankoop van een niet - Dell-product .
< br >

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe kan ik een AC- adapter in …
·Hoe maak je een Ground Bar voo…
·Hoe kan ik een Antec Power Sup…
·Hoe je Sun Ultra 10 NVRAM Batt…
·Hoe de oplader Jack Vervang op…
·Hoe maak je een stekker vervan…
·Waarom Installeer een PDU ? 
·Hoe maak je een SATA Power Cab…
·Hoe kan ik Problemen met een A…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe een HP Laser cartridge Vervang deskt…
·Verbatim Zal niet kopiëren Bestanden 
·Hoe maak je Secure een twee - poorts KVM…
·Hoe maak je een Joy Stick uitschakelen o…
·Wat zijn de specificaties van een Dell D…
·Hoe maak je een Socket 478 Overclock 
·HP L2000 Problemen 
·Hoe te testen een draadloze netwerkkaart…
·Hoe maak je een Sylvania Netbook Problem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com