Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe kan ik een Antec Power Supply Vervang in een Dell
De voeding ( PSU ) is het hart van uw computer . Een slechte voeding zal voorkomen dat uw computer werkt helemaal niet, en een ondermaatse men kan systeem instabiliteit en crashes veroorzaken . Computerfabrikanten zoals Dell zetten vaak voedingen in hun computers die zijn alleen krachtig genoeg om de voorraad onderdelen in het systeem te ondersteunen . Als u uw harde schijf , videokaart of geluidskaart upgraden , kan het nodig zijn om uw voeding te upgraden ook. Wat je nodig hebt
Compatibel voeding
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
elektrostatische ontlading strap
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een voeding . De grootte van uw Dell-pc 's toren zal u helpen te bepalen welke fysieke grootte van de voeding te kopen . Als uw Dell is een full - size ATX case , kunt u koopt elke grootte PSU . Als je toren is een kleinere mini - ATX of micro - ATX behuizing , moet u een voeding te kopen . Meet de afmetingen van uw oude PSU en koop er een van dezelfde grootte . Verkrijg de hoogste macht uw budget kunt veroorloven , vooral als u van plan over het toevoegen of upgraden van andere componenten . Op een minimum , krijgen een PSU met minstens dezelfde kracht als uw oude toestel . Kopen van 2

Koppel het netsnoer en alle randapparatuur aangesloten op de computer . Plaats de computer op een grote tafel of bureau om u voldoende werkruimte te geven .
3

Bevestig een elektrostatische ontlading bandje om je pols . Sluit het andere uiteinde aan een metalen voorwerp . Het aluminium frame van uw Dell- toren werkt goed en geeft je genoeg speling om je pols te bewegen . Omdat je gaat werken in de computer , zorg ervoor dat u bent geaard om statische elektriciteit te vermijden schade aan onderdelen van uw computer .
4

Verwijder het zijpaneel van uw Dell- pc . Dell maakt gebruik van een verscheidenheid van verschillende torens om zijn computers , zodat elk model anders zal zijn . Onderzoek je eigen model . Kijk voor ofwel plastic clips houden het zijpaneel op zijn plaats of schroeven langs de achterkant van het paneel . Schuif de clips in de ontgrendelde positie , of verwijder de schroeven en schuif het zijpaneel naar de achterkant van de toren .
5

Zoek de PSU . Typisch wordt in de achterkant van de toren , hetzij op het boven-of onderkant van de toren . Als je eenmaal hebt gevonden , verwijder alle stroomkabels lopen naar uw componenten . Op een minimum , zal er een kabel naar de harde schijf van uw Dell en andere lopen naar uw moederbord .
6

Verwijder de oude voeding door de schroeven vast te houden aan de toren . De schroeven bevinden zich aan de achterkant van de toren en hechten aan de buitenranden van de PSU . Schuif de PSU uit en weg van de toren . Dell Sommige torens hebben ook een beugel bevestigd aan de PSU die moet worden verwijderd .
7

Installeer de nieuwe PSU . Schuif de nieuwe PSU in de ruimte vacant gelaten door de oude. Als je moest een beugel te verwijderen , sluit het ook. Vervang de schroeven waarmee de PSU hechten aan de toren frame.
8

Bevestig de voedingskabels aan de PSU . Vervang zijpaneel van uw Dell , en sluit uw randapparatuur en interne componenten . Opstarten van uw computer om alles werkt goed controleren .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe niet - Sony Laptop Accu Ge…
·Hoe maak je een Power Unit Sch…
·Hoe te berekenen FLOPS 
·Hoe de Presario repareren 2100…
·Toegang krijgen tot de CMOS-ba…
·Hoe te vertellen als uw ATX Vo…
·Hoe om te upgraden Voeding My …
·Wat gebeurt er als computer Ba…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Lezingen opnemen op een Mac 
·Belang van Smartcard Technologie 
·Hoe je twee computers draaien op dezelfd…
·Hoe te openen een laptop Monitor 
·Vereisten voor een Microsoft LifeCam VX …
·Hoe maak je een Mouse Pad ontwerp 
·Hoe kan ik mijn Passport Essentials opma…
·Laptop Trackpad Problemen 
·Hoe de Dell Laptop Touchpad Kill 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com