Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe kan ik Problemen met een Asus M2N SLI ?
Een falende Asus M2N SLI moederbord vereist een nieuw moederbord vervangen , dat is een dure onderdeel . U wilt proberen ervoor te zorgen dat dit het eigenlijke probleem , alvorens ze te vervangen , maar het is soms moeilijk om te bepalen of het het moederbord of een ander deel dat faalt . Alleen maar omdat een computer niet inschakelen betekent niet noodzakelijk dat het moederbord is slecht . Er zijn andere tekens , zoals niet werkende poorten , elektrische brandwonden of geuren , en de computer bevriezen die ook kan duiden op een moederbordfout . Wat je nodig hebt
Elektrische tape
kruiskopschroevendraaier
Perslucht
Ontsmettingsalcohol
Lint doek
Toon Meer Aanwijzingen verhuur No Vermogen
< br > 1

Controleer of het netsnoer is aangesloten op de desktop . Druk op de verbinding in stevig aan de achterkant van de computer en in het stopcontact . Veel computers uiteindelijk worden per ongeluk gestuurd naar de reparatiewerkplaats vanwege een slechte power aansluiting .

Power 2 op de computer en het horloge voor een live-scherm , luisteren naar fans snorrende en front LED-verlichting . Een live-scherm kan een zwart scherm met een logo en snel uw fabrikant. Als je niet video te krijgen , koppelt u de videokabel van de monitor van de computer en sluit een andere oude monitor naar de computer om te zien of er video . De computer monitor kan slecht zijn en vervangen moeten worden als je beelden te krijgen met de oude monitor . Als je een scherm en snel maar de computer gaat niet in Windows , dit is meer van een harde schijf probleem en niet een moederbord een .
3

Analyseer hoe de stroomstoring probleem zich voordeed . Als de computer plotseling stilgelegd zonder aanwijsbare reden en gewoon niet weer in te schakelen , dan is het probleem kan zijn met de voeding en niet het moederbord . Zet de computer aan en luister naar het geluid van de ventilator aan de achterkant van de computer . Kijk voor uit-lampjes om op te komen . Als u niet de macht geluiden horen of zien elke LED-verlichting dan is het waarschijnlijk een stroomstoring . Koppel de computer uit het stopcontact en alle kabels loskoppelen van de achterkant van de computer . Draai de computer om zodat de achterkant naar u toe. Zet uw neus tot aan de achterkant fan van de voeding en bepalen of er een verbrande elektrische geur . Dit is een indicatie van een stroomstoring en niet een Asus moederbord defect .
4

Verwijder de schroeven uit de achterkant rechts en schuif de klep naar u toe en uit de computer . Leg de computer naar beneden , zodat u kunt het moederbord zien . Krijgen dicht bij het ​​moederbord en de geur van verbrand circuits . Kijk voor zwarte verbrande plekken. Dit is een indicatie van een mislukte moederbord .
Blue Screens & Vriezen
5

Schakel en loskoppelen van de computer uit het stopcontact . Verwijder het rechter zijpaneel van de computer zoals u deed in stap 4 van afdeling 1 .

Blaas perslucht 6 in de fans en op het moederbord in de computer . Weer aansluiten en zet de computer aan . Aankondiging of de blauwe schermen langer duren om te verschijnen . Als de blauwe schermen langer duren om te verschijnen , kan de processor oververhit raakt , die wordt veroorzaakt door vuile fans. Verander uit de hete wastafel en ventilatoren voor nieuwe.
7

Verwijder het RAM-geheugen van het moederbord door het naar buiten duwen van de sleuf hendels met de duim en ringvinger . Trek de losse RAM- out . Veeg met een doek gedrenkt in alcohol . Vervang slechts een module van de RAM . Zet de computer aan en werken op het voor een tijdje . Als de computer niet dan bevriezen het probleem is het RAM-geheugen en niet het moederbord .
Onbekende Apparaten
8

Werk de stuurprogramma's op computers die draaien op , maar don ' t correct lijkt te functioneren . Vooral wanneer apparaten zoals muis, toetsenbord , en een cd /dvd-drive soms worden opgespoord en soms niet .
9

Ga naar de Asus website en download de drivers voor je moederbord . Klik tweemaal op de pictogrammen die u downloaden om de installatie te starten .
10

Herstart de computer en sluit het toetsenbord , de muis en een USB-apparaat . Ga naar "Start ", " Deze Computer " en controleer of de apparaten worden herkend . Controleer of uw toetsenbord en een USB -apparaat worden herkend .
11

Verandering apparaten die niet worden herkend aan andere havens . Als de poorten van een bepaald apparaat niet meer herkent of doen tussenpozen dit is een indicatie van een slechte moederbord .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Specs van de Power Battery PRC…
·Wat vervangende batterij is he…
·Mijn Laptop Batterij Dies Fast…
·Hoe de voeding van de computer…
·Hoe Monitor kleur en temperatu…
·Soorten Computer Power Cords 
·Hoe u uw Power Adapter Laad Ma…
·Hoe maak je een SATA Power Cab…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Stripped Schroeven verwijderen va…
·Hoe te Generic Ink gebruiken met Canon i…
·Hoe maak je een Bluetooth toetsenbord In…
·Hoe het opzetten van een Samsung R10 cam…
·Hoe maak je een processor upgrade voor e…
·Hoe afdrukken Via een Jet Direct Card 
·Hoe te verkopen of Doneer een computer 
·DDR2 -geheugen Specificaties 
·Hoe maak je een 640 MB 8800 GTS Reinig 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com