Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Memory Delete op een Dell D630
De Dell Latitude D630 heeft uitbreidingsslots voor maximaal 4 gigabyte geheugen . De meeste modellen zijn uitgerust met maximaal 2GB geheugen van de fabriek . Als u een upgrade van de geheugenmodules in uw D630 , kan er een tijd dat je kiest om het te herstellen naar de fabrieksinstellingen komen . Verwijder slecht geheugen modules of extra modules in een paar minuten , het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen om de componenten te beschermen tegen statische schade . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de D630 laptop . Koppel alle overige apparaten die op de laptop . Haal het netsnoer uit het stopcontact en de computer . Kopen van 2

Sluit het deksel en draai de laptop ondersteboven . Schuif de twee ontgrendellipjes onder de batterij naar de buitenranden van de computer om de batterij los . Verwijder de batterij uit het compartiment .
3

Zet de computer rechtop . Open het deksel en druk op de " Power" -knop om het moederbord en elektronische componenten te aarden.
4

Open het beeldscherm totdat het zit plat op het werkvlak . Gebruik een dun plastic mes te wrikken het scharnier te dekken uit de top van het toetsenbord gebied vanaf de rechterkant van het deksel en werk je weg naar de linkerzijde .
5

Verwijder de drie schroeven waarmee de toetsenbord onder het scharnier deksel met een kruiskopschroevendraaier . Til het toetsenbord uit de laptop zorgvuldig om toegang te krijgen tot de kabel aangesloten op de onderkant van het toetsenbord . Trek de stekker van het toetsenbord , trekken aan de tab lint te verbreken .
6

Bevestig een statische - preventie band om je arm en zet de aardingklem een kale metalen gebied op uw werkplek . Wrik de klemmetjes aan beide zijden van de geheugenmodule uit de buurt van de module . Til de geheugenmodule uit de laptop .

Place 7 de geheugenmodule in een antistatische zak voor bescherming als je van plan bent om het te hergebruiken of te slaan voor langere tijd .
< br > 8

Verwijder de statische - preventie riem uit je arm . Lijn het toetsenbord in plaats starten in de buurt van de pols - guard aan de onderkant van de laptop . Schuif het toetsenbord connector op zijn plaats aan de onderzijde van het bord . Verlaag het toetsenbord op zijn plaats en zet het vast met de schroeven . Draai de schroeven met een kruiskopschroevendraaier .
9

Breng de scharnierkap door op het op zijn plaats , te beginnen met de linkerkant van de computer en werk je weg naar rechts. Duw het deksel op zijn plaats totdat deze vastklikt .
10

Sluit het beeldscherm. Draai de laptop ondersteboven en plaats de batterij in het batterijcompartiment . Draai de laptop rechtop . Sluit het netsnoer en andere apparaten op de laptop .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te verhogen RAM bestemd vo…
·Hoe te Welke ATI Card Bepaal I…
·Hoe je RAM installeren in een …
·Hoe te uploaden naar een SD-ka…
·Hoe te FPS Boost 
·Hoe maak je een Mobo Jump Met …
·Wat zijn de drie soorten uitbr…
·Hoe maak je een GPU Lag Fix 
·Hoe kan ik RAM Installeer in e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Soorten Smart Card Readers 
·Hoe vindt u het serienummer van een Mac 
·Hoe de Ink Absorber op de Canon i320 Rei…
·Hoe maak je een Kindle boekenprijs 
·USB Lader Compatibel Drives 
·Hoe kan ik een brief op een Kindle Capit…
·Hoe de Pointer Speed ​​ligt op een Bluet…
·Hoe maak je een 2Wire SSID -nummer 
·Hoe maak je een moederbord Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com