Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te downloaden & Display PDF's op de iPad
De compatibiliteit als PDF-bestanden op meerdere platformen is slechts een reden het document formaat is zo populair en uw iPad is geen uitzondering . De iPad biedt verschillende opties voor PDF- bestanden, zoals direct bekijken in Mail en Safari , evenals het bekijken en downloaden via iBooks . iBooks , dat is een gratis applicatie ontwikkeld door Apple , kunt u ook PDF's van uw computer te importeren via iTunes en apps van derden , zoals Dropbox . Instructies
1

Tik op de " App Store " app -pictogram en tik vervolgens op de " Search "-icoon aan de onderkant van het venster app . Typ ' iBooks ' en tik op het resultaat in het pop - up venster met zoekresultaten . Tik op "Free " om iBooks te downloaden en voer uw Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd door de App Store . Tik op " Install" om iBooks te installeren als deze niet automatisch wordt geïnstalleerd . Kopen van 2

Navigeer naar een PDF- online in Safari . Na de gehele PDF klaar is met laden , tik op de ' Open in iBooks " knop die verschijnt in de zwarte balk aan de bovenkant van de pagina . Als je niet ziet de zwarte balk , tik op de bovenkant van de pagina net onder de URL balk . U kunt ook de PDF's in third-party apps zoals Dropbox en goede lezer uit Safari te openen .
3

Open een e-mail met een PDF in Mail en tik op het PDF-bestand icon , waarvan een is voorzien van pijl . Zodra de PDF is gedownload , tikt u nogmaals op het pictogram om de PDF te bekijken . Tik op de " Share "-icoon , die een rechthoek met een pijl die uit het , in de rechterbovenhoek van het scherm venster PDF lijkt . Tik op ' Open in iBooks " om de PDF te slaan op uw iPad en bekijken in iBooks .

Open iTunes op uw computer 4 , sleept u elk PDF-bestand en zet het in het programmavenster om het toe te voegen aan uw iTunes-bibliotheek . Sluit uw iPad aan op uw computer en klik op het pictogram van het apparaat dat in de linkerkolom van het venster iTunes- applicatie verschijnt . Klik op het tabblad ' Boeken ' en klik vervolgens op het vakje naast "Sync Books " om uw PDF's synchroniseren van uw computer naar uw iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe mappen voor iPad Emails Cr…
·Hoe te Cydia te verwijderen va…
·Hoe zet je de homepage voor ee…
·Hoe maak je verbinding een Rel…
·Hoe te lezen Overdrive Boeken …
·Hoe maak je een iPad Detect me…
·Kunt u tekst van de iPad ? 
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe toegang iPad mappen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP G Series Notebook Upgrade 
·Hoe om te upgraden uw PowerPC G5 grafisc…
·Hoe maak je verbinding een MacBook op ee…
·Hoe je SATA Drivers Update 
·Demontage Instructies voor de Canon MP81…
·Wat is een PCL-emulatie fout? 
·Het verschil in Inkjetprinters & Lasers 
·Cisco 2000 Training 
·Gemeenschappelijke Fouten in Laptops 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com