Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe te Kwetsbaarheden van Information Systems Beheer op beveiligingsincidenten
Risico bestaat overal in de informatie -technologie ter wereld . Uiteraard is er het risico van kwaadaardige aanval van hackers , maar er zijn vaak eerder 's die volledig over het hoofd gezien optreden . Gebruiker fout kan vernietigen of lekken van gegevens, of zelfs volledig te nemen in een systeem . Branden, overstromingen en andere natuurrampen kunnen grote schade aanrichten op elk netwerk . Terwijl het risico nooit volledig kan worden geëlimineerd , het nemen van een systematische benadering van de evaluatie en de uitvoering van elementaire veiligheid van het netwerk kan een lange weg naar het minimaliseren van de kwetsbaarheid en het bespoedigen van het herstel moet een incident voordoen gaan . Instructies
1

Onderzoek de fysieke beveiliging van uw netwerk . Alle kritische data-opslag , moeten servers en netwerkapparatuur in beveiligde ruimten of kasten . Alleen geautoriseerd informatietechnologie personeel mag toegang tot deze ruimtes hebben . Bovendien , zorg ervoor dat de ruimtes hebben voldoende sensoren voor brand en overstroming , onderdrukking systemen en nood-backup macht in het geval van een stroomstoring . Kopen van 2

Beveilig de omtrek van uw netwerk tegen externe kwetsbaarheden . Zet grens routers en firewalls met sterke beveiligingsbeleid overal uw netwerk een extern netwerk raakt , inclusief internet . Zorg ervoor dat deze worden voortdurend gecontroleerd en ingesteld om waarschuwingen te sturen naar e-mails en mobiele telefoons in het geval van inbraakdetectie .

Installeer antivirussoftware 3 op elke computer in uw netwerk . Terwijl een goed veiligheidsbeleid voorkomt dat gebruikers zich ervan buiten software zonder schriftelijke toestemming , de realiteit van de situatie is dat de meeste gebruikers nog steeds schijven en cd's zullen zetten vanuit huis aan het werk computers . Een goede virusscanner op elke computer detecteert bedreigingen intern snel geïntroduceerd , waardoor insluiting makkelijker en het minimaliseren van impact.
4

Ontwikkel een goede back-up en recovery plan. Ondanks al het beste planning en minimalisering van de risico's , kunnen incidenten zich voordoen . Het minimaliseren van de impact van deze incidenten is afhankelijk van het hebben van een goede back-ups van belangrijke gegevens en een herstelplan in de plaats . Gegevensverlies en downtime gelijk aan dollars verloren , soms miljoenen per uur , dus de terugkeer naar volledige werking in het geval van een incident is cruciaal .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Problemen met de muis : Window…
·Instructies voor een Toshiba 3…
·Waarom is mijn toetsenbord pla…
·Hoe te configureren Toshiba Sa…
·De hoofdletters en kleine vorm…
·Hoe te GyroTools uitschakelen 
·Een makkelijke manier om een t…
·Hoe je Code 41 te bevestigen o…
·Hoe maak je een toetsenbord va…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Asus Videokaart Identifi…
·Hoe kan ik een draadloze kaart Verwijder…
·Hoe Computer Hardware Fix 
·Hoe om te doen Maintenance op een Apple …
·Hoe te FireWire toe aan een MSI Wind net…
·Hoe je muziek op te slaan op een DVD 
·Hoe maak je een Microsoft Exchange Serve…
·De meeste computers nu verbinding maken …
·Hoe te kopen Low Cost inkt voor een foto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com