Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat zou de cursor naar Crawl ?
Niets kan je het nut van een muiscursor waarderen meer dan het bekijken van je cursor kruipen langzaam over het scherm zonder input van de gebruiker , interfereren met uw vermogen om te communiceren met de computer . Er zijn een aantal verschillende muis - gerelateerde problemen die kunnen leiden tot aanwijzer van uw computer om te gaan op zijn eigen. Het wegwerken van deze problemen zal uw cursor herstellen in zijn oude stationaire toestand . Driver problemen

Auxiliary
computerhardware , zoals een muis , maakt gebruik van speciale software , genaamd een driver , te communiceren met een computer en het besturingssysteem . In sommige gevallen kan nieuwe software problemen met de stuurprogramma's die momenteel geïnstalleerd op een computer veroorzaken . In een computer muis , kan dit ertoe leiden dat de cursor naar de juiste manier gedraagt ​​. Download en installeer de nieuwste stuurprogramma van de muis of website touchpad fabrikant. Als er geen nieuwe drivers beschikbaar zijn , kunt u proberen het terugdringen van de bestuurder om met apparaatbeheer van uw computer een oudere versie .
Fysieke Problemen

Als u gebruik maakt van een optische muis , stof op de lens kan grillig muis gedrag , zoals cursor crawl veroorzaken . Reinig de lens aan de onderkant van de muis met een vochtige papieren doek om stof en vuil dat er te ontladen . Kabel schade of slechte verbindingen kunnen ook leiden tot uw muisaanwijzer te bewegen op zijn eigen. Controleer de kabels op uw muis op tekenen van schade, zoals gerafelde draden . Zorg ervoor dat uw muis kabel goed is aangesloten op uw computer .
Wireless Problemen

Een draadloze muis vormt een eigen set van mogelijke problemen . Lage acculading kan de muis om te blijven uitzenden hetzelfde signaal naar de computer , waardoor de muis om te blijven bewegen . Draadloze interferentie veroorzaakt door andere draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons kan draadloze ontvanger van de muis te verwarren. U moet mogelijk ook opnieuw te synchroniseren uw draadloze muis met de computer volgens de instructies die met de muis kwam .
Hardware Conflicten

Als u gebruik maakt van twee wijzen apparaten op dezelfde computer - bijvoorbeeld een laptop touchpad en een externe USB-muis - de twee apparaten kunnen conflicteren en leiden je cursor te bewegen op zijn eigen. Schakel uw touchpad in apparaatbeheer van uw computer en controleren op tekenen van de cursor crawl met uw andere muis dan . U moet opnieuw inschakelen van uw touchpad voordat u uw externe muis .
Malware

Malware
op uw computer is geïnstalleerd, kan ook leiden tot uw cursor onverwacht in beweging . Als u nog niet hebt anti - virus software op uw computer geïnstalleerd moet je downloaden , installeren en updaten van een gerenommeerde anti - virus programma zoals AVG , Avast of Avira en uitvoeren van een complete scan van uw computersysteem .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik ontgrendelen de PC …
·Hoe maak je een Microsoft Digi…
·Over de uitvinding van de comp…
·Problemen met de muis : Window…
·Ergonomische computer muis Typ…
·Logitech Wave Vs . Wave Pro 
·Computers versus de Electronic…
·Hoe het opzetten van een Micro…
·Mijn HP Mouse is traag 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB Data Link File Trans…
·How to Set Up een laptop te spelen via e…
·Hoe kan ik een HP Wireless Printer Aansl…
·Hoe maak je een VGA Construct met RWY RC…
·Hoe je bestanden opslaan op een SD- kaar…
·Hoe werkt een temperatuursensor met Data…
·Pros & Cons van Laptops 
·Hoe kan ik drivers voor de HP LaserJet P…
·Hoe te Franklin MMC-kaarten gebruiken vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com