Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
De aard van de zaken die nodig zijn om een Low Profile Bracket voor een videokaart installeren
Een low - profile bracket voor een videokaart is een kleine beugel die in een compacte behuizing van de computer past . De houder houdt de kaart in plaats in een computer en koppelt de voorzijde van de kaart tegen de achterkant van de behuizing zodat de aansluitingen op de kaart kan worden bekeken. Computer gevallen worden doorgaans sized gebaseerd op wat moederbord ze zijn gebouwd om te houden . Geavanceerde technologie extended ( ATX ) sorteernormen toepassing op alle mainstream moederborden ontworpen voor thuiscomputers . ATX

ATX form factor gevallen
zijn gebouwd om een full - sized ATX moederbord huisvesten . Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar zijn altijd groter dan micro - ATX - sized gevallen . Full tower modellen zijn meestal ongeveer 2 meter hoog en laat voldoende ruimte om kabels te regelen , voeg harde schijven of video -kaarten en passen grote, krachtige koelinstallaties . Midden -en kleinbedrijf torens zijn korter , gemiddeld ongeveer 18 centimeter . Ze hebben minder ruimte dan hun grotere tegenhangers , maar hebben nog steeds extra drive bays en een aantal slots voor upgrades . Ze worden vaak geschreven als ATX mid tower toen opgenomen voor de verkoop .

Deze ATX torens hebben full - sized poorten en passen niet een low - profile bracket , maar low - profile bracket adapters maken een low - profile videokaart te passen in een full - sized beugel slot .
Micro - ATX
Mini torens zijn vaak in kantoren , waar de ruimte beperkt is .

Micro - ATX - en kleinbedrijf computer gevallen zijn ontworpen voor een micro - ATX moederbord huisvesten . Deze gevallen zijn over het algemeen korter dan full - sized kast , maar ze zijn ontworpen om te rusten op de grond , naast een bureau of tafel . Ze worden vaak aangeduid als mini- kast . Meestal deze stijl van de zaak heeft ten minste twee low - profile uitbreiding poorten voor gebruik met een low - profile bracket . Omdat ze huisvesten een kleiner moederbord , ze zijn kleiner dan een ATX -sized geval . Ze worden meestal opgenomen voor de verkoop als micro - ATX gevallen .
Slank Micro - ATX

Slank micro - ATX is een zaak aanduiding , in plaats van die zijn of haar dimensionering van het moederbord aanwijzing . Slank micro - ATX gevallen house hetzelfde micro - ATX formaat moederbord als een standaard micro - ATX tower , maar ze zijn slanker en kan verticaal worden gebruikt , als een toren , of horizontaal , als een desktop case . Deze gevallen gebruiken low - profile brackets uitsluitend omdat ze niet breed genoeg om een full - sized beugel huisvesten .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe kan ik Mijn grafische kaar…
·Hoe maak je een ATI videokaart…
·Hoe te Videokaart Test RAM 
·Hoe upgrade ik mijn videokaart…
·Grafische kaart Identificatie 
·Hoe je grafische kaart Geheuge…
·Hoe maak je een GeForce 6200 v…
·Hoe de Sound to Work Na een vi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Mac Book Pro Tips en trucs 
·Hoe te Speakers Toevoegen aan je PC 
·Hoe om te doen Dubbelzijdig afdrukken op…
·Hoe een computer te bouwen met No Operat…
·Hoe maak je een harde schijf in een Tosh…
·DIY Projector Mirror System 
·Hoe naar Mount een Side Case Fan 
·De nadelen van SSD 
·Waarom is de Dell XPS Laptop Power Suppl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com