Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Mac Book Pro Tips en trucs
De MacBook Pro is een laptop door Apple zijn vervaardigd . De MacBook Pro is een duurzame , high - end laptop die een aardige cent dus , is de kans groot , zult u waarschijnlijk wilt uw investering te beschermen kost . Er zijn een aantal tips en trucs die specifiek zijn voor de MacBook Pro die u zullen helpen om het meeste uit uw nieuwe computer . Klikken met de touchpad op oudere MacBook Pro's

De MacBook -en MacBook Pro- touchpads voorzien van intuïtieve multi-touch gebaren die u toelaten om veel meer met het trackpad dan in het verleden te doen. Veel pc's bieden de mogelijkheid om gewoon op het trackpad te klikken met de muis . MacBook en MacBook Pro laptops vóór 2009 kan dit doen , het is gewoon standaard uitgeschakeld . Om deze functie in te schakelen , gaat u naar " System Preferences " , " Toetsenbord en muis " , vervolgens " trackpad " . Hier vindt u een optie om te klikken met het trackpad te vinden . Wanneer je dit doet zul je ook in staat zijn om met de rechtermuisknop op door te tikken op het trackpad met twee vingers tegelijk . Met nieuwere model MacBook Pro laptops het hele trackpad is een knop , wat betekent klikgeluid is standaard beschikbaar .
Common Trackpad Vingerbewegingen

Met zijn geavanceerde trackpad , de MacBook Pro biedt veel gebaren die je kunt doen op het trackpad om verschillende resultaten te krijgen . Zo zal het bewegen van je vinger over het trackpad sneller de cursor verder te gaan over het scherm dan het bewegen van je vingers langzaam over het pad wil. U kunt eenvoudig scrollen met de trackpad door omhoog te slepen twee vingers , omlaag naar links of rechts in de richting waarin u wilt bladeren. Veel documenten en programma's kunt zoomen , die kan worden gedaan door het maken van een knijpende beweging op het trackpad . Om uit te zoomen , gewoon dezelfde beweging in omgekeerde doen . Roterende twee vingers op het trackpad , zoals het draaien van een knop , kunt u een aantal documenten te draaien .
Tips voor het installeren van meer geheugen
p Met de MacBook Pro , afhankelijk van uw huidige setup , kunt u in staat om meer geheugen te installeren . Hierdoor kan uw computer sneller werken in alles, van het draaien op , het openen en actief programma te surfen op het internet en het spelen van computerspelletjes . U kunt controleren hoeveel geheugen je MacBook Pro heeft op dit moment door te kiezen voor het Apple-logo en vervolgens " Over deze Mac ". Zie hieronder de middelen voor specifieke instructies van Apple op precies hoe meer geheugen voor elk ander type MacBook Pro beschikbaar te installeren . Misschien wilt u lezen via de aanwijzingen voordat u probeert dit project , gewoon om ervoor te zorgen dat je je comfortabel te doen . Website
Apple Pro Tips

Apple
heeft een sectie geheel gewijd aan speciale tips en trucs in verband met haar computers en besturingssystemen . Met honderden tips om uit te kiezen , er zijn zeker genoeg van betrouwbare tips verstrekt door Apple u tevreden voor een tijdje te houden . Zie hieronder de middelen voor een link naar de Apple Pro tips .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te Keys verwijderen van ee…
·Hoe u op een webcam op een Mac…
·Het delen van bestanden tussen…
·Hoe maak je een Flash Drive op…
·Hoe Hard Drives wijzigen op ee…
·Hoe te Spraakbesturing activer…
·Hoe de Power Manager resetten …
·Soorten MacBooks 
·Hoe te lokaliseren Hoeveel RAM…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe het opzetten van VNC voor Mac aan mi…
Kunt u controle van uw Mac Vanuit een iP…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Items op een cd in de veilig…
·Hoe kunt u uw Flash Drive Gebruik 
·Mijn BIOS Zal niet Bericht Past de Memor…
·Om te lezen hoe een PowerPoint op een Ki…
·Nanodrop Protocol 
·Kunt u gebruik maken Inkjet Printable CD…
·Hoe maak je een Western Digital harde sc…
·Hoe een HP DeskJet F4180 Install All - i…
·Hoe om te achterhalen welk deel Bad : ? …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com