Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe de Sound to Work Na een videokaart installeren Krijg
Als er een nieuwe videokaart in een computer systeem is geïnstalleerd , kunnen er soms complicaties of componenten die niet lijken te werken nadat de kaart is geïnstalleerd . Een type component die niet correct kan werken is geluid van de computer - of dit nu van een geluidskaart of on-board audio van de computer . Het krijgen van het geluid aan het werk na het installeren van een videokaart kan gedaan worden door volgende stappen om problemen en op te lossen . Instructies
1

Als een geluidskaart niet is geïnstalleerd , controleert u de systeem-BIOS en zorg ervoor dat on-board audio is ingeschakeld . Druk op de toets F2 wanneer de computer wordt opgestart om de BIOS -scherm . Kijk voor een optie die interne /externe apparaten aan de audio selectie vinden staan ​​. Kopen van 2

Controleer in Apparaatbeheer in Windows om te zien of er sprake is van conflicterende apparaten . Klik op de knop "Start " en selecteer Configuratiescherm . Dubbelklik op het pictogram Systeem en selecteer het tabblad Hardware in het venster Systeemeigenschappen .

Klik 3 op de " Apparaatbeheer" knop om het venster Apparaatbeheer te openen . Het apparaat manager zal alle apparaten die op de computer die wordt gebruikt door het besturingssysteem is geïnstalleerd.
4

Klik op het plus -indicator naast " geluid, video en spelletjes" te zie een lijst met apparaten die zijn geïnstalleerd . Indien een bestuurder heeft een geel uitroepteken , dat betekent dat het apparaat niet goed functioneert of is er een conflict met een ander apparaat .
5

uitschakelen van een apparaat als er een conflict dat de oorzaak een of meer apparaten niet te kunnen werken . Klik met de rechtermuisknop op het verdachte apparaat en selecteer " Disable . " Hierdoor wordt het apparaat uit te schakelen zonder hem uit het systeem .
6

Herstart de computer en kijk of het geluid goed werkt . Opnieuw inschakelen van een apparaat in de Device Manager van een bestuurder om te zien of het conflict zelf heeft gecorrigeerd .
7

Installeer een bijgewerkt stuurprogramma voor geluid te zien of dat het geluid probleem verhelpt . Deze zijn mogelijk beschikbaar bij de leverancier zijn , kijk op de website van de leverancier voor het audioapparaat
8

Download de driver bestand als er een beschikbaar is en sla het bestand op een locatie op het systeem, zoals de . desktop . Dubbelklik op het gedownloade bestand om de update te installeren . Een herstart van de computer kunnen nodig zijn om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te berekenen als een grafi…
·Zal een grafische kaart werken…
·Hoe je grafische kaart verrich…
·Hoe maak je een GeForce grafis…
·Hoe kunt u uw videokaart upgra…
·Hoe kom ik erachter wat voor s…
·Hoe de grafische kaart upgrade…
·Hoe te Benchmark een grafische…
·Hoe de ATI Radeon X550 256MB D…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Effecten van magneten van de Aarde op Mi…
·Hoe kan ik een printer poort op Windows …
·Hoe kan ik bestanden toevoegen aan een e…
·Hoe kan ik een HP webcam installeren op …
·Hoe maak je een desktop computer Monteer…
·Hoe je Power Cords verbinding naar Compu…
·Hoe de cd-drive van elke computer Make O…
·Hoe te verwijderen Marges voor afdrukken…
·Canon MP530 Vs . MP600 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com