Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Waarom hebben slechts een paar toetsen werken op mijn laptop toetsenbord
Als de meeste van de toetsen op je laptop toetsenbord niet werken , kunt u een probleem met uw computer te herkennen van je toetsenbord - ? Of je kan gewoon nodig hebt om schoon uit het vuil en smurrie onder de toetsen . Het testen van verschillende oplossingen voor keyboard problemen zal u helpen erachter te komen wat er mis is met uw laptop toetsenbord . Tests Basic

Ten eerste , probeer dan het openen van een nieuw programma en typen . Soms, als de toetsen op het toetsenbord werken niet , het is gewoon een kwestie met een bepaald programma . Als de toetsen nog steeds niet werken , opent u Kladblok of een andere teksteditor en typ in het. Dit zal u helpen te bepalen welke toetsen er de oorzaak van problemen en die nog steeds degenen werken . Tot slot, probeer de computer opnieuw op te starten . Dit kan het probleem volledig op te lossen. Zo niet , zet uw computer uit voordat u probeert het schoonmaken van uw toetsenbord of anderszins rommelen met de toetsen.
Liquid Schade

morsen water of andere vloeistoffen
op uw laptop toetsenbord kan sommige of alle sleutels defect raken. Vloeistoffen kunnen ook schade aan andere delen van uw laptop , vooral als je niet uitschakelen van de laptop meteen en voorzichtig droog het uit . Suikerhoudende dranken zijn vooral slecht voor laptop toetsenborden , zoals de gedroogde suiker zorgt ervoor dat de toetsen te houden . Voorzichtig wrikken de sleutels van uw laptop toetsenbord , reinigen eronder met licht bevochtigde wattenstaafjes , en het vervangen van de sleutels kan het probleem oplossen . Raadpleeg help handleiding van uw laptop naar tips over het verwijderen van sleutels uit uw specifieke laptop model .
Stof of vuil

stof deeltjes uit de lucht , huidcellen en vuil uit je handen , en andere deeltjes kunnen verzamelen onder de toetsen van uw laptop toetsenbord , voorkomen dat ze correct werken . Reinig onder de toetsen door sproeien het toetsenbord met een fles met samengeperste lucht . Als alternatief , borstel een penseel tussen de toetsen te trekken van de stof , dan voorzichtig het bezit van een vacuüm mondstuk ongeveer twee centimeter boven het toetsenbord om het stof weg te zuigen .
Andere apparaten en software
< br

Andere apparaten > aangesloten op de computer , zoals een USB- muis of een externe monitor , kan worden veroorzaakt problemen met uw laptop toetsenbord . Probeer los te koppelen alles van uw computer, dan steken ze terug in een voor een om te zien wat er zou kunnen veroorzaken problemen . Software die van invloed op hoe je toetsenbord werken, zoals keyboard drivers en macro 's , kan ook worden waardoor de toetsen niet te werken . Probeer het verwijderen van deze programma's . Tenslotte zien of een extern toetsenbord werkt met uw laptop . Als je niet kan achterhalen wat er mis is met uw laptop toetsenbord , een extern toetsenbord is een goede oplossing totdat je kunt krijgen van de laptop toetsenbord vervangen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Het belang van een toetsenbord…
·Hoe Vista Wireless Mouse Drive…
·Hoe installeer ik een Dell Key…
·Definitie van een Ergonomic Ke…
·Hoe maak je een PS2 controller…
·Waarom wordt mijn Keyboard rui…
·Verschil tussen ABC & Qwerty T…
·Hoe maak je een Microsoft Keyb…
·Waarom heb ik een Scroll Lock …
  Related Articles
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Wat kan de Apple iPad doen? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Kan Dual Layer media worden gebrand in d…
·DIY : het navullen van inktcartridges 
·Hoe te Taken uitvoeren op een computer z…
·CPU-snelheid Vs . Bus Speed ​​
·Hoe te Brocade DCX Configure 
·Hoe om bestanden gewist door Mistake Van…
·Hoe te Videokaarten installeren in Lapto…
·Hoe de HP Vervang K550 printkoppen 
·Hoe te Infrared Port Drivers uitschakele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com