Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Waarom wordt mijn Keyboard ruik Gebrande ?
Bijna universeel gesproken, een brandlucht is slecht nieuws , ook wanneer die geur afkomstig is van een deel van uw computer . Verbranding optreedt als gevolg van hoge temperaturen , die ook slecht zijn voor uw computer welzijn. Wanneer u een brandlucht merken van uw toetsenbord , sluit u de computer onmiddellijk de stekker uit het stopcontact en wacht tot de geur te verdrijven voordat het oplossen van problemen . Dit helpt de mogelijkheid van het branden voor de warme computer componenten te voorkomen . Als je kunt, wijzen een ventilator op het te helpen bij het sneller afkoelen en het minimaliseren van schade aan onderdelen die kunnen worden voorkomen . Short Circuit

Desktop computer toetsenborden
bevatten circuits die hen in staat stelt om goed te werken met de computer . Spanningspieken, foutieve montage en defecte onderdelen kunnen allemaal bijdragen aan de mogelijkheid van een korte binnen deze circuits . Kortgesloten boards niet reguleren van de ontvangen elektriciteit goed , en kan leiden tot kleine vonken en warmteontwikkeling . Als deze warmte te hoog klimt , kan het eigenlijk beginnen om de onderdelen over te beïnvloeden , waardoor rook en de brandlucht .
Gemorst voedsel of vloeistof

Als u regelmatig eet dan je toetsenbord , kan je laten vallen kruimels en andere etensresten tussen de toetsen zonder het te merken . Na verloop van tijd kan deze ophoping van voedsel zijn weg onder de toetsen uiteindelijk afwikkeling op de schakeling hieronder . Als u het toetsenbord gebruikt , kan het circuit warm worden , zelfs warm , en in wezen Cook het eten kruimels totdat ze branden . Gemorste vloeistoffen , vooral suikerhoudende soorten, zoals frisdrank en sap , laat dan een dikke , kleverige resten achter wanneer ze droog , die ook kan branden zodra het circuit opwarmt tijdens de werking .
Oververhitting < br >

Laptop toetsenborden
zijn gepositioneerd rechts boven de binnenste componenten van de draagbare computer , wat betekent dat de brandlucht afkomstig kunnen zijn uit de machine . Deze interne onderdelen produceren warmte tijdens het gebruik , en als de ingebouwde koeling systeem niet goed werkt , kan deze warmte op te bouwen tot het punt van beschadiging van het systeem . Als de interne temperatuur stijgen , de verschillende componenten in zou kunnen beginnen te smelten en vervormen , waardoor de brandlucht .
Oplossingen

Een duidelijke brandlucht vereist aandacht voor uw voorkomen toetsenbord of computer lijden meer schade . Haal de stekker van uw computer of laptop en reinig het toetsenbord grondig met wattenstaafjes , alcohol en perslucht om alle verzamelde puin die kunnen worden op de circuits eronder te verwijderen . Inspecteer uw desktop toetsenbord op tekenen van schade , of geheel vervangen uit voorzorg . Grondig reinigen van de ventilatoren en ventilatieopeningen in uw laptop om oververhitting te voorkomen , en als de geur aanhoudt , een bezoek aan een laptop reparateur voor een gedegen beoordeling en diagnose .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Logitech K320 Omschrijving 
·Hoe een toetsenbord Key Instal…
·Hoe je het toetsenbord in plaa…
·Hoe maak je een toetsenbord sc…
·Optische Vs . Laser Mouse 
·Hoe maak je een Microsoft Blue…
·How to Set Up een Belkin Wirel…
·Hoe naar Key Caps Verwijder 
·Hoe maak je een toetsenbord ge…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer online Finance 
·Hoe Memory in een Toshiba Satellite note…
·Hoe maak je een AGP Slot In een Moederbo…
·Hoe je het geluid aan de slag op een T60…
·Allen-Bradley PLC -instructies 
·Dell Inspirion 8200 RAM Upgrade Eisen 
·Het automatisch laden Toshiba Laptop Int…
·Het verschil tussen microSD en SD-kaarte…
·Hoe je het beeldscherm verwijderen Verwi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com