Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Microsoft Standard Keyboard Glitch : Scrambled Letters
Terwijl vaak als vanzelfsprekend beschouwd , kan de computer toetsenborden hun eigen set van problemen. Microsoft-toetsenborden , in het bijzonder , kunnen soms niet goed functioneren , wat leidt tot een groot aantal frustrerende problemen , waaronder roerei brieven .
Identificatie

Een Microsoft-toetsenbord dat gecodeerde brieven toont niet goed reageren op de juiste toetsaanslagen . Als u bijvoorbeeld op de toets " A " kan een willekeurige letter zo'n " D" of een " M " veroorzaken in plaats daarvan op het scherm weer te geven . Voortzetting te typen produceert een rommelige puinhoop , met letters scrambled voor schijnbaar geen rijm of reden en waardoor het onmogelijk is om leesbare content te produceren .
Oorzaken

Een verkeerde taalinstelling toetsenbord is de meest voorkomende oorzaak van gecodeerde brieven . Andere mogelijke oorzaken zijn sleutel een stuck " NumLock " en misschien een structurele fout binnen het toetsenbord zelf . Het controleren van elk potentieel probleem individueel biedt het eenvoudigste middel om de diagnose van de ware schuldige .
Soorten

Het standaard toetsenbord layout is QWERTY , zo genoemd omdat dat de brieven presenteren aan de linkerkant van de bovenste rij letters . Een populair alternatief is het Dvorak Simplified Keyboard , soms afgekort tot DSK en vernoemd naar zijn uitvinder , Dr augustus Dvorak . Een DSK layout groepen alle klinkers aan de linkerkant van de middelste rij . Met behulp van een QWERTY-toetsenbord tijdens het uitvoeren van een DSK -instelling , of vice versa , produceert gecodeerde brieven .
Oplossing

Microsoft toetsenborden
in de verkeerde taal of de lay-out produceren scrambled brieven en woorden . Om het probleem op te lossen , stelt u de Keyboard Taal instellen in Windows . De instructies nodig zijn om het probleem te verhelpen enigszins variëren, afhankelijk van de Windows-versie je draait . Als je werkt met Windows XP , bijvoorbeeld , klikt u op "Start" en kies vervolgens " Configuratiescherm . " Van daar , open " Landinstellingen . " Klik op de tab "Taal" . Onder Tekstservices en invoertalen , klik op de "Details " knop en kijk onder Geïnstalleerde services . Klik op " Toevoegen " om het dialoogvenster Invoertaal toevoegen . Selecteer de invoertaal en toetsenbordindeling die u wilt toevoegen , het kiezen van de ene geschikt is voor uw regio en nauwkeurige toetsenbordindeling . Klik op " OK " twee keer om de nieuwe taal -indicator in het systeemvak zich aan de rechterbenedenhoek van het bureaublad te zien . Druk op de toetsen " ALT - Shift " samen om door de verschillende talen .
Overwegingen

Als het wijzigen van het toetsenbord taalinstelling niet het probleem oplossen , koppelt u de toetsenbord en probeer om het te gebruiken op een andere computer . Als het klavier nog gecodeerde letters , het probleem ligt in het toetsenbord circuit . In dit geval , moet u waarschijnlijk een nieuw toetsenbord te kopen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Tips voor het typen op laptops…
·Hoe maak je een draadloze muis…
·Hoe te Corrupt Mouse drivers t…
·Hoe maak je een diNovo Keyboar…
·Hoe maak je een Wireless Mouse…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·Hoe vindt u de Line In de Lett…
·Hoe maak je een Flip maken op …
·Hoe de touchpadfunctie inschak…
  Related Articles
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe het opzetten van Microsoft BPO op ee…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Kan een Pages- bestand van een iPad conv…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
  Hardware Articles
·Dell heeft een lange geschiedenis als ee…
·Hoe maak je een Power Source Install 
·Hoe te detecteren mijn geluidskaart Driv…
·Hoe kan ik een Write Protection Fout op …
·Hoe maak je een Dymo Labelwriter Reinig 
·Hoe maak je draadloos Faxen 
·Waarom zijn laptops trager dan Desktops 
·Hoe maak je een harde schijf voor een In…
·Hoe maak je een toetsenbord installeren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com