Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Problemen met de Merc Stealth toetsenbord
De SteelSeries Merc Stealth verlichte gaming toetsenbord geeft pc-gamers een voorsprong op de concurrentie met 34 speciale gaming toetsen , een ergonomische vormgeving en backlight kleur en helderheid selectie . De Merc Stealth toetsenbord werkt met de meegeleverde ZEngine software om superieure resultaten bij het gamen te produceren. U kunt problemen met de Merc Stealth toetsenbord of de Z Engine software te ervaren als u niet de nieuwste update van SteelSeries hebt geïnstalleerd . Het toetsenbord heeft ook af en compatibiliteitsproblemen bij gebruik met Windows 7 . Windows 7-compatibiliteit

De Merc Stealth toetsenbord werkt normaal zonder probleem op computers met Windows 7 . Microsoft en SteelSeries , echter , hebben erkend dat een probleem soms optreedt bij het aansluiten van een USB-apparaat , zoals de Merc Stealth toetsenbord , aan de computer . Loopt het toetsenbord software ZEngine in compatibiliteitsmodus kan een oplossing voor deze problemen te bieden . Om ZEngine uitvoeren in de compatibiliteitsmodus met de rechtermuisknop op het pictogram en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad " Compatibiliteit " en selecteer " Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren . " Selecteer een eerdere versie van Windows , zoals Vista of XP .
Problemen Key

Wanneer u op uw Merc Stealth toetsenbord drukt bepaalde toetsen , kunnen onverwachte programma's of hulpprogramma te starten . Dit gebeurt meestal wanneer u de verkeerde software geïnstalleerd . SteelSeries biedt twee soortgelijke gaming toetsenborden : de Merc en de Merc Stealth . Als u de software voor de Merc geïnstalleerd , zult u waarschijnlijk te maken met dit probleem . Verwijder de verkeerde software en installeer dan de juiste software voor uw toetsenbord . Inheemse sneltoetsen van het toetsenbord zijn een andere mogelijke oorzaak van dit probleem . Ze te verwijderen lost het probleem op . Om de snelkoppelingen te verwijderen , ga naar " C : \\ Program Files ( x86 ) \\ Ideazon \\ ZEngine \\ Sneltoetsen" op uw computer en alle items in de map te verwijderen
Windows 7 service . Pak Problemen 1

De Merc Stealth toetsenbord software , ZEngine , soms crasht na het installeren van service Pack 1 voor Windows 7 . Dit gebeurt wanneer u ZEngine versie 25.5.0.30 of lager gebruikt . SteelSeries raadt verwijderen van uw huidige versie van ZEngine en downloaden van de nieuwste versie van de software . Om het verwijderen te starten , ga naar " c :/Program Files ( x86 ) /Ideazon /Zengine /ze_clean_content.exe " en start de ze_clean_content.exe bestand . Nadat het gereedschap loopt en verwijdert het databasebestand , opent de task manager en beëindigen de " zboard.exe " -proces . Zoek en verwijder de map Ideazon in uw programma bestanden en vervolgens het hulpprogramma voor het verwijderen . Zodra u ZEngine verwijderen , download de nieuwste versie van de software .
Foutmelding

Als u een foutmelding waarin ontvangt " ZEngine is gestopt met werken , " een bestaat conflict tussen de software en Microsoft . NET Framework 3.5 SP1 . Upgrade naar de nieuwste versie van ZEngine om het probleem te verhelpen . Voordat u een upgrade , de huidige installatie ZEngine versie en de computer opnieuw op . Wanneer de computer opnieuw is opgestart, gaat u naar " C : \\ Program Files \\ Ideazon \\ Z Engine \\ " en alle bestanden en mappen verwijderen . Ga naar de SteelSeries website om de nieuwste software en drivers downloaden .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Posture & Basic Keyboard Techn…
·Hoe te Scroll Instellingen Fix…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 9…
·Hoe te Always On USB op een Th…
·Wat zijn de oorzaken Vertraagd…
·Hoe het opzetten van speciale …
·Heeft een lasermuis Need a Mou…
·Hoe kan ik een Logitech Wirele…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Sony Bug Fix op een DVD-b…
·Lijst met PCI-apparaten 
·Hoe maak je extra RAM installeren in mij…
·Hoe kan ik een document scannen in de HP…
·Laser Printer Maintenance Cleaning Proce…
·Conexant HDA D330 Mdc.V92 Specificaties 
·Over Panasonic Laptops 
·Hoe kan ik een HP Deskjet D1520 Installe…
·Hoe gebruik ik mijn SD -kaart ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com