Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mac Toetsenbord Modificatietoetsen Bent Terugdraaien na opnieuw opstarten
Door de wijziging opties op een Mac-computer , kunt u bepaalde toetsen aanpassen aan uw individuele behoeften en maak snelkoppelingen beter werken voor u . Als je constant het instellen en vervolgens hebben om uw wijzigingen te resetten elke keer dat u de computer aan en uit , kan het probleem een gevolg is van een paar verschillende instellingen die slecht functioneren of zijn corrupt geworden zijn. Gebruikersaccounts

Wanneer u wijzigingen aanbrengt in de instellingen van je toetsenbord te maken , controleer dan of u bent ingelogd met de administrator account . Als u het toetsenbord aanpassen met een gebruikersaccount en meld u aan als een andere gebruiker of als de beheerder , je gaat zien dat de gewijzigde toetsen terugkeren naar de oorspronkelijke configuratie .
Nieuwe gebruiker < br >

In sommige gevallen , een corrupte voorkeur aan voor de specifieke gebruiker kan de oorzaak van uw probleem. Als dat het geval is , het opzetten van een nieuwe gebruikersaccount , instellingen voor die account te maken , dan test ze . Voor het instellen van de nieuwe account , opent u het Apple- menu en selecteer " System Preferences . " Klik op ' Accounts '. Zodra u bent ingelogd met die account , stel je toetsenbord wijzigingen , zet de computer uit en vervolgens . Controleer het toetsenbord wijzigingen zodra de computer opnieuw is opgestart .
Voorkeur Bestand

Als u vindt dat het probleem niet wordt gerepliceerd wanneer u een nieuwe user account , je kan een corrupt bestand voorkeur hebben . In plaats van het werken vanuit de nieuwe gebruikersaccount , probeer de nieuwe preferente bestand te verwijderen . Ga naar de Mac HD-bestanden en selecteer "Users ". Selecteer uw gebruikersnaam , kies dan " Library . " Selecteer " Preferences . " Scroll naar beneden naar de " com.apple.systempreferences.plist " bestand en sleep het naar het bureaublad . Herstart de computer en kijk of het probleem blijft bestaan ​​.
Finder File

Als de voorkeuren bestand verplaatsen lost niet het probleem , moet je een ander bestand te verplaatsen naar het bureaublad . Ga naar de map User Preferences door de toegang tot de Mac HD-bestanden . Kies " Gebruikers ", dan is het selecteren van uw gebruikersnaam . Selecteer " Bibliotheek ", selecteer " Preferences . " Sleep de map Preferences dat je gesleept naar het bureaublad terug in die map naar de nieuwe die de computer automatisch aangemaakt vervangen. Het moet een gelijkaardige naam hebben , zodat u weet welke je moet openen . Sleep het " com.apple.finder.plist " bestand op het bureaublad en herstart uw computer . Ga terug naar de map System Preferences en reset uw toetsenbord wijzigingen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Twee soorten keyboards 
·Apps die u toestaan ​​om een m…
·Hoe kan ik een Backspace toets…
·Hoe maak ik Oneindige Symbolen…
·Hoe stop ik het touchpad op mi…
·Hoe maak je een toetsenbordind…
·Hoe maak je verbinding een Log…
·Hoe maak je een Mouse Pad Pers…
·Hoe Apple toetsenborden gebrui…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Hoe het opzetten van VNC voor Mac aan mi…
  Hardware Articles
·Wat is een 4G USB Flash Drive ? 
·Portable Hard Drive Tips 
·Hoe te Schakel Bluetooth in een PC 
·Hoe maak je een harde schijf vervangen i…
·IMac 24 Monitorspecificaties 
·Kan harde schijf geheugen worden gebruik…
·Hoe te unstall Belkin Mimo USB 
·De specificaties van een Dell C640 
·Informatie voor Compaq R3000 Laptop Soft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com