Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Waarom My Right & Left Pijlen op mijn toetsenbord de andere kant op
Je gewoonten te ontwikkelen door het uitvoeren van dezelfde handeling herhaaldelijk ; ? Bij het gebruik van een toetsenbord , deze herhaling kunt u een meer bevoegde typiste geworden . Voor het systeem te laten werken , echter , je vertrouwen op de toetsen uitvoering van hun verwachte functie elke keer dat je ze raakt . Als er iets verandert , zoals de richting van de pijl toetsen , kan het af gooi je momentum en afval uw tijd . Apparaat Failure
p De meest voor de hand liggende zorg wanneer een apparaat fungeert onregelmatig is mechanisch defect . Met toetsenbord problemen echter falen apparaat zou waarschijnlijk een wijdverspreid effect , in plaats van belemmeren slechts twee toetsen of ervoor zorgen dat ze acties schakelen . Er een ander toetsenbord zal openbaren als het oorspronkelijke apparaat het probleem veroorzaakt .
Toetsenbordindeling

Het toetsenbord eigenlijk niet de tekens of acties die plaatsvinden wanneer je de controle op een toets drukt , maar in plaats daarvan de gegevens in een stroom naar uw computer stuurt . Van daar , het besturingssysteem neemt de data en interpreteert het met een kaart of lay-out . Een omkering van alleen de pijltjestoetsen is waarschijnlijk niet te wijten aan een probleem met het besturingssysteem of de toetsenbordindeling , als zodanig een glitch zou beïnvloeden alle sleutels .
Rechts - naar - links schakelen

de meest waarschijnlijke oorzaak van de pijltjestoetsen schakelrichting tijdens het typen is de rechts-naar - links schakelen , of RTL , functie in uw tekstverwerkingsprogramma . Niet alle talen afgedrukt van links naar rechts , zoals Engels doet , sommige talen , zoals het Hebreeuws of Arabisch , worden gelezen van rechts naar links . Als u per ongeluk schakelen de verkeerde schakelaar , zal de pijltjestoetsen werken in verschillende richtingen dan je verwacht .
Problemen

Hoe het uitschakelen van de RTL -functie is afhankelijk van de software pakket , maar de meeste programma's hebben een pictogram in de werkbalk dat een paragraaf merk met twee verticale lijnen en een gekruld stuk op de top, en een pijl naar rechts weergegeven . Door op deze knop moet de richting van de pijltjestoetsen terugkeren naar hun oorspronkelijke links - naar-rechts -indeling . Als je niet ziet zo'n knop in de werkbalk , op zoek naar " rechts - naar-links- switching " in helpbestand van de software moet de oplossing te onthullen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een muis Auto Klik…
·Hoe te typen Praktijk 
·Hoe u op een 10 -Key Pad op ee…
·Alternatieve toetsenborden geb…
·Wat is de functie van een comp…
·Hoe een AlphaSmart 3000 Proble…
·Hoe te Soda Van Schoon een lap…
·Hoe maak je een draadloze muis…
·Hoe maak je een Gateway Laptop…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
  Hardware Articles
·Wat is de HP Color Center ? 
·Hoe kan ik een Toshiba L300 Problemen 
·HP Pavilion DV7 - 1285DX Specs 
·Hoe het opzetten van de HP 5550 op een n…
·Hoe je het scherm van de laptop installe…
·Thinkpad SL400 Specificaties 
·How to Get in een XFX 680i BIOS 
·Hoe een computer te gebruiken als een va…
·HP Officejet 6100 Problemen oplossen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com