Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe te typen Praktijk
In 1872 , Christopher Latham Sholes uitvinder van de schrijfmachine , het veranderen van de geschiedenis van het schrift efficiëntie . De toetsen op de oorspronkelijke typemachine waren niet dezelfde als op schrijfmachines en computers vandaag ; Sholes eigenlijk de standaard " QWERTY " -toetsenbord ontworpen om langzaam de typiste omlaag om de toetsen te houden kleven . Nu , is het " QWERTY " -toetsenbord ( genoemd naar de eerste zes letters in de eerste rij van het toetsenbord ) overal te zien . Inzicht in de basisprincipes van het typen op het " QWERTY " -toetsenbord is belangrijk bij het beoefenen van het typen . Er zijn een paar zaken om aandacht te besteden aan , om de snelheid en efficiëntie van typevaardigheid , zoals houding en positie van de hand te verhogen . Wat je nodig hebt
Clear tape
Toon Meer Aanwijzingen
1 Zit rechtop met zweefde polsen bij het typen .

zitten in een rechtopstaande positie in de voorkant van de computer . Bij het typen , houd uw bovenarmen verticale en onderarmen horizontaal , en zweven uw polsen rechtop . Dit zal uw handen en vingers te houden in een afgeronde positie , met je vingers naar beneden tot aan de toetsen . Kopen van 2

Houd een hand uit en kop het zachtjes , zodat uw vingers zijn afgerond . Vervolgens , positioneren het einde van een stuk tape in het midden van elke vinger , in de richting van je handpalm omlaag te trekken . De band wordt zachtjes houd je vingers in een kom gevormde positie . Herhaal dit voor de andere kant .
3 Gebruik thuis rij als basis bij het typen .

Plaats de vier vingers van je linkerhand op de " A ", " S ", " D " en "F" toetsen . Leg de vier vingers van je rechterhand op de " J ", " K ", " L " en " ; " toetsen . Deze positionering wordt aangeduid als "home rij . "
4

Begin te typen , uitbreiding van uw vingers van huis rij om sleutels te bereiken in de eerste en derde rij van het toetsenbord , evenals de spatiebalk . Probeer niet om de tape af te trekken van uw vingers tijdens het typen . Dit vereist een lichtere en minder vinger extensie . Als de band begint te af te trekken , wordt je hand positie niet voldoende afgerond . Praktijk doen dit voor minstens 10 minuten .
5

Verwijder de tape , en de praktijk te typen met behulp van de afgeronde kant positie voor nog eens 10 minuten . Als je het gevoel alsof je vinger is overbelasting te breiden naar een sleutel , moet je je hand positie aan te passen . Gebruik thuis rij als basis . Bij het typen van een personage uit de eerste of de derde rij van het toetsenbord , gebruik maken van de vinger die het dichtst bij de sleutel van huis rij . Gebruik uw duim voor de spatiebalk .

Herhaal 6 stappen 1 tot 5 tot vier keer per dag gedurende ongeveer twee weken .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een computermuis Fix zodra…
·Hoe de Microsoft Wireless Mous…
·Mijn Apple Wireless Keyboard n…
·Hoe je het toetsenbord uitscha…
·Hoe maak je een Spaanse Keyboa…
·Hoe uw computer Typing Speed ​…
·De specificaties van een Micro…
·Hoe maak je een Logitech Cordl…
·Hoe te toetsen vervangen op de…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Welke videokaart verbinding beschikbaar …
·Hoe je SSD installeren als een opstartdi…
·Hoe om te controleren voor compatibele C…
·Hoe maak je een PCI- kaart te installere…
·Hoe maak je een inktcartridge Fix 
·Standaard USB Power Output 
·Hoe u de Compaq AMD Sempron 3000 compute…
·Geschiedenis van Magnetic Tape & Magneti…
·Hoe kan ik een printer driver verwijdere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com