Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Welke videokaart verbinding beschikbaar Binnen een Dell Optiplex GX260 ?
Dell verscheept de OptiPlex GX260 desktop computer in 2002 met het moederbord geïntegreerde graphics die putten uit maximaal 48MB systeemgeheugen . Gezien het feit dat veel moderne , discrete grafische kaarten zijn uitgerust met 1 GB of meer videogeheugen , kunt u wensen om de GX260 upgraden via de video -uitbreidingssleuf . De nieuwste videokaarten zijn niet compatibel met de videokaart -aansluiting op het moederbord van de GX260 's , maar ook mindere modellen kan sterk verbeteren van de grafische prestaties van de computer . Video Card Connection Type

De videokaart aansluiting
op de GX260 is een Accelerated Graphics Port 2.0 , ondersteuning 4x data transfer snelheden van 1 GB /sec . Als u een 8x AGP-kaart , die het meest op grote schaal beschikbaar te kiezen , eerst bevestigen de verenigbaarheid . Typisch , echter , zal een 8x AGP videokaart opereren in een 4x slot , hoewel bij de lagere snelheid van gegevensoverdracht. AGP- beeldschermadapter slots zijn al lang vervangen door de PCI - Express -interface op de computer moederbord . Wees er zeker niet om een PCI - E videokaart te selecteren , omdat het niet zal werken in de GX260 .
OptiPlex GX260 configuraties

Een belangrijke factor bij het kiezen van een videokaart voor de GX260 is de form factor , of case type. Dell produceerde de GX260 in drie case maten : small form factor , kleine desktop en de grootste maat , kleine mini - tower . De krappe kwartalen van het kleine - form- factor model alleen ondersteuning " low - profile " videokaarten , maximaal 2,5 cm in hoogte en 6,6 centimeter in lengte meten . De kleine - desktop modellen ondersteunen " half - lengte " kaarten van maximaal 4,2 cm in hoogte en 6,95 centimeter in lengte . Eigenaren van de mini - toren hebben de grootste keuze van videokaarten omdat dit model steunt op grote schaal beschikbaar standaard AGP- kaarten van maximaal 9 centimeter in lengte .
Voeding

de grootste uitdaging in het upgraden van de videokaart op een GX260 is het waarborgen van de computer een adequate voeding om een AGP- beeldschermadapter bedienen . De voedingen op de GX260 varieerde per geval vormfactor , met een klein - form- factor modellen ontvangen een 160 - watt voeding , de kleine desktop , een 180 - watt voeding , en de mini - toren , 250 watt . Een 250 - watt voeding kan zijn nauwelijks toereikend om een AGP-kaart ondersteunen, een 350 - watt -eenheid zou beter zijn . Controleer de systeemvereisten van de fabrikant van de videokaart aan de macht behoeften van de kaart te bevestigen . Vervangende computer voedingen zijn over het algemeen niet moeilijk te installeren .
Beste opties

Voor de beste prestaties , zoek een AGP- videokaart met 512 MB videogeheugen . Je bent waarschijnlijk een AGP-kaart te vinden met meer dan dat bedrag sinds PCI - E kaarten nu de markt domineren . Zelfs een 256MB kaart zal geven significant betere prestaties dan on-board graphics van de computer . Houd in gedachten dat snelheid van de processor en RAM ook invloed videoprestaties . Sommige GX260 -modellen zijn uitgerust met een Pentium 4 processor en anderen met langzamere Celeron CPU's . Het is de moeite om de maximale hoeveelheid RAM te installeren waard - 2GB - . Ondersteund op de PC

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe de grafische kaart wijzige…
·Hoe kan ik Mijn grafische kaar…
·Hoe weet ik of de videokaart w…
·Hoe de videokaart driver autom…
·Problemen met lage frame rate …
·Problemen Met Mijn M1710 grafi…
·Hoe te identificeren een RAM P…
·Hoe verwijder je de videokaart…
·Hoe maak je een PC videokaart …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe de iPad Video Problemen Playlist 
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
iPad Video File Maten 
Hoe je foto's en video nemen van de iPad…
Hoe kan ik een video afspelen op een iPa…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
  Hardware Articles
·Hoe PC Speakers Restore 
·Hoe je Foto Uitzicht vanaf een digitale …
·Hoe maak je een SATA- schijf in een exte…
·Zijn gerenoveerd pc veilig? 
·Hoe maak je een Bluetooth Mouse herstell…
·Hoe kan ik een gebruiken in Focus projec…
·Hoe te starten vanaf een SATA Card 
·Hoe weten wat voor soort scherm moet uw …
·Hoe maak je een seriële poort Schakel o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com