Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
DIY : het navullen van inktcartridges
Het bezitten van een printer is een leuke optie voor iedereen met een computer . In staat zijn om alles wat je wilt afdrukken op elk gewenst moment kan nuttig en soms zelfs noodzakelijk . Het bijhouden van een printer met inkt geleverd kan erg duur zijn, omdat het kopen van nieuwe cartridges kost veel , maar er is een alternatief . Navullen van de cartridges is de beste manier om geld te besparen , houd uw printer operationele en help het milieu , ook. Het identificeren van uw printer en inktcartridge

Zorg ervoor dat je weet dat het merk en modelnummer van uw printer . Het is cruciaal om de juiste inkt te gebruiken voor de specifieke printer die u zelf. Controleer de voor-, boven -of zijkant van de printer voor een naam , zoals HP , Canon , Epson of Lexmark . Zoek het etiket de identificatie van het model , indien deze niet elders is gevonden . Wees er zeker krijg je het juiste model ( serie /versie ) omdat de meeste printerfabrikanten hebben verschillende modellen .

Identificeer de cartridge in uw printer is geïnstalleerd , als er een in het. Controleer de patroon een nummer dat waarschijnlijk bovenop het of aan de zijkanten . Kijk in de handleiding van de printer voor deze informatie of je kan de website van de fabrikant te controleren , als je het kan elders niet vindt . Noteer al deze gegevens en bewaar het ergens goed toegankelijk voor toekomstig gebruik . Laat de inkt cartridges van uw printer niet voordat je gaat vullen elkaar . Dit voorkomt dat de printer van het krijgen van stof of andere deeltjes in het en uitdroogt .
Aankoop Do - It-Yourself inktcartridge Refill Kits

First - time kopers
moeten kopen wat bekend staat als een ' refill-kit " om alle benodigde dingen te ontvangen . Extra items opgenomen in de kits naast de nodige inkt zijn tools voor het maken van gaten in de cartridges , spuiten voor het plaatsen van de inkt en speciale stekkers voor het afdichten van de gaten als u klaar bent . Volgende keer dat u inkt voor uw printer nodig hebt , kun je gewoon kopen want je moet deze dingen om het zelf te doen . Het is mogelijk om deze onderdelen los te krijgen, maar je kunt weer geld besparen door het verkrijgen van de inkt refill kit .

Inkt refill sets
kunnen worden gekocht bij de lokale computer winkels , kantoor aanbod winkels , drogisterijen of grote doos winkels , zoals zoals Target en Kmart . Prijsstelling kunnen variëren op deze kits en benodigdheden kan worden beperkt in uw regio . Check online voor een uitgebreide selectie van prijzen en selecties . Gebruik de informatie van de printer om de juiste inkt refill -kit vinden .
Het navullen van inktcartridges

bijvullen inkt
kan soms een zeer rommelig proces . Gebruik een plat oppervlak beschermd met krant , bedek uw kleding met een oud shirt en draag rubberen handschoenen aan je handen . Lees de meegeleverde in de refill kit richtingen , kijk naar de illustraties en er zeker van u volledig begrijpen wat je moet doen . Er zijn verschillende methoden voor het maken en het inpluggen van de gaten in verschillende patronen , die je nodig hebt om van tevoren te begrijpen . Naast dat , het proces is hetzelfde voor alle cartridges .

Verwijder de cartridge uit de printer . Maak een gat . Voeg inkt aan de spuit . Breng de spuit in de patroon gat . Vul de cartridge met inkt en zorg ervoor niet te veel in . Veeg de cartridge schoon . Steek het gat . Vervang de inktcartridge terug in de printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Zebra TLP 2824…
·HP PSC 1200 Series Fouten 
·Hoe kan ik een Brother -printe…
·Hoe Hook Up Wireless Printing 
·Canon ImageCLASS 1100 Specs 
·Hoe te Fabrieksinstellingen op…
·Hoe te Ink Ribbons Renew in ee…
·Hoe kunt u faxen met behulp va…
·Hoe maak je een Kodak ESP 5 Re…
  Related Articles
DIY iPad Stand 
DIY : Stylus voor een iPad 
Notion Ink Adam Vs . iPad 
DIY Solar Charger voor een iPad 
DIY Aansluiting van een iPad naar een st…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
DIY Televisiefsouffleur Met Android Tabl…
DIY Computer geluidskaart Amplification 
DIY Server Rack 
  Hardware Articles
·Hoe de kleur van de Apple- symbool op Wi…
·Hoe kan ik een laptop 's Levensduur Brei…
·Zire 71 Compatibel Kabels 
·Nvidia Card Problemen 
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
·Hoe de BIOS wijzigen voor nieuwe geheuge…
·Hoe een computer te bouwen onder 200 dol…
·Hoe te converteren FAT32 naar NTFS een e…
·Hoe maak je een Western Digital harde sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com