Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen oplossen HP Laser Printers
Printers kan een belangrijke hoofdpijn zijn als je niet kunt krijgen ze aan het werk . Printers zien er vaak heel eenvoudig , maar met zo veel bewegende onderdelen en complexe software plug - ins , is het gemakkelijk om iets verkeerd te gaan . Het kennen van de juiste stappen voor probleemoplossing kunt u tijd en geld besparen en bespaart u van het gooien van uw printer uit het raam in frustratie . Deze website leert u hoe u uw Hewlett - Packard ( HP ) laserprinter oplossen . Computer of printer

De eerste stap voor probleemoplossing die u moet uitvoeren is om ervoor te zorgen dat de computer of de printer is degene die in gebreke is gebleven . Zorg ervoor dat uw printer is aangesloten en dat het lampje brandt . Als het lampje niet wordt ingeschakeld , zorg ervoor dat het netsnoer goed is geplaatst. Stekker uit het stopcontact en sluit deze opnieuw Als de printer niet communiceren met de computer, probeer deze uit te zetten en weer aan te zetten . Dit zal de printer opnieuw in. Gebruik de zelftest van de printer , die u kunt activeren via het bedieningspaneel van de printer , en kijk of het overgaat . De zelftest is anders geactiveerd volgens het model van de HP-printer u bezit. Raadpleeg de handleiding voor uw specifieke model . Als de zelftest mislukt , hebt u vastgesteld het probleem is met de printer .
Communicatie Issue

Als de printer slaagt voor zijn examen , dan is er waarschijnlijk een probleem met de communicatie tussen de computer en de printer . Probeer het opnieuw installeren van de USB- kabel , en als dit niet werkt , probeer dan een ander stopcontact waarvan u weet dat goed te zijn . Kabels vaak niet te wijten aan verkeerd gebruik, gebroken draden of verbrande verbindingen .
Software

Als alle fysieke elementen van de printer pas, en er is geen probleem tussen de computer en de printer is aangesloten , dan is het probleem kan in de specifieke toepassing die u gebruikt of met de printersoftware liggen . Zorg ervoor dat u de meest recente software plug - ins voor uw HP computer . Als u onlangs een upgrade van uw besturingssysteem , kan het zijn dat de huidige printer plug - ins op uw computer niet zijn bijgewerkt om te werken met het nieuwe besturingssysteem . Controleer de website van HP om te zien of er nieuwe plug - ins beschikbaar .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een netwerk printe…
·Hoe de Xerox Phaser 6200 Probl…
·Hoe maak je een Lexmark P4350 …
·Hoe maak je een Scanjet 3970 I…
·Wat is een fax Fuser Unit ? 
·Hoe te Refill een Epson inktca…
·Hoe een lege cartridge Waarsch…
·Hoe te Glow maken in the Dark …
·Labels worden gebruikt in een …
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe te Rechtstreeks afdrukken vanaf je i…
·Hoe te Ribbon Cable Strip 
·Hoe te Overclock op een ASUS MSN - SLI M…
·Wat Cluster Size moet worden gebruikt bi…
·Hoe te Cassette Tapes omzetten naar CD o…
·Wat is het verschil in Inspiron & Vostro…
·Hoe maak je een SATA harde schijf op een…
·Hoe te verwijderen De geschiedenis Cache…
·Hoe maak je een Logitech Cordless Optica…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com