Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
De instructies voor de Samsung ML 2010
De Samsung ML - 2010 is een monochrome laserprinter uitgebracht in 2005 . De ML - 2010 kan afdrukken tot 22 pagina's per minuut met de eerste pagina afgedrukt in minder dan 10 seconden . Aangezien het een kleinere printer , de ML - 2010 het beste werkt in een kantoor aan huis of een klein kantoor omgeving waar het niet zal genoegen moeten nemen met de eisen van meerdere gebruikers . Setup

Verwijder de printer en alle onderdelen uit de doos . U zult merken de printer wordt geleverd met verpakking tape waarmee veel van het compartiment deuren . Verwijder alle verpakkingstape vóór gebruik van het ML - 2010 . Zoek een veilige , vlakke locatie voor de printer . Het moet in een goed geventileerde ruimte worden geplaatst uit de buurt van een warmtebron om oververhitting te voorkomen .

Vervolgens installeer de tonercartridge . Open de voorklep van de ML - 2010 door beide zijden van de deur en naar buiten te trekken . Neem de tonercartridge uit de verpakking zak en verwijder de verpakkingstape en beschermende papier . Rol de cartridge heen en weer vijf keer om de toner inkt in de cartridge gelijkmatig te verdelen . Wees voorzichtig niet te raken het groene gedeelte van de cartridge als het inkt zou kunnen uitbreiden op uw handen of kleding . Trek de toner handvat aan de bovenzijde van de cartridge uit en vasthouden. Schuif de cartridge in de sleuven aan de rechter en linkerkant van de printer . De tonercartridge klikt vast op zijn plaats wanneer het goed is geïnstalleerd . Sluit de handgreep van de tonercartridge en vervolgens de voorklep .

Open de invoerlade papier aan de voorkant van de printer door deze naar u toe te trekken . Trek de lade uit door te knijpen de achterste geleider en deze naar buiten te trekken . Plaats het papier in de lade met de te bedrukken zijde naar boven. Stel de achter-en zijgeleiders , zodat ze tegen het papier door te knijpen de gidsen en hen naar het papier beweegt .

Slot haak de ML - 2010 naar de computer met een USB -kabel . De connector bevindt zich aan de achterzijde en linkerzijde van de printer . De andere kant van de kabel moet worden aangesloten op een USB- poort op de computer .
Printersoftware installeren

Opdat hij ML - 2010 goed te laten werken moet je Installeer de printersoftware die bij de printer . Voordat u de software installeert , controleert u of de printer is aangesloten op een USB- poort op uw computer . Vervolgens plaatst u de installatie-cd in het cd - rom-station . Kies " Typical " in het venster " Install " en klik op "Volgende . " De software wordt op uw computer installeren .
Printing

Open het document dat u wilt afdrukken . Selecteer de opdracht "Afdrukken" om het venster " Print " te openen . Terwijl alle computertoepassingen verschillend zijn, wordt het " Print " commando meest vaak gevonden door te klikken op " File " en selecteer " Afdrukken. " In het venster " Print " , controleert u de basisinstellingen voor uw afdruk en pas als dat nodig is. U kunt extra afdruk instellingen wijzigen door op de "Eigenschappen ... " button . Wanneer uw instellingen zijn voltooid , drukt u op de knop "OK " .

Previous: Next:
  computer Printers
·Wat is OEM inkt ? 
·Hoe te converteren naar DPI PP…
·De HP F4235 printer kan worden…
·Problemen met de LabelWriter 4…
·Hoe u papier in de automatisch…
·Hoe het opzetten van een print…
·Faxen Met de HP Officejet C289…
·Hoe je HP inktcartridges Reset…
·Hoe te Brother Wireless Printe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een draadloze verbinding van…
·Canon MP210 Series Installatie 
·Hoe kan ik Shut Down een Mac van mijn to…
·Wat is een AGP in een computer moederbor…
·Lijst van AMD Turion MK - 36 EMachines 
·Hoe maak je een 500 GB harde schijf inst…
·Hoe u de Compaq Presario 2100 's Screen …
·Hoe herken ik het een slechte schakelaar…
·Hoe te Socket 478 Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com