Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe het opzetten van een printer op het netwerk
Een van de voordelen van een computer netwerk is de mogelijkheid voor de aangesloten gebruikers om middelen te delen . Dit is niet alleen een gemak factor , maar een kostenbesparende werkwijze ook, als elke gebruiker niet eigen printer nodig . Voorheen printers die worden gedeeld in een netwerk moest zijn netwerk compatibel , niet meer te vergeten duur . Maar vandaag , OS software op zowel de Mac- en Windows- computer kan laten elke printer worden benaderd door alle gebruikers op het netwerk . Wat je nodig hebt
PrinterConnecting CableComputer Netwerk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer de printer volgens de aanwijzingen . Als het een netwerk geschikte printer met Ethernet of draadloze mogelijkheden , een plaats waar deze gemakkelijk toegankelijk is voor de gebruikers en kan worden aangesloten op het netwerk . Kopen van 2

Sluit de printer aan ofwel de (Ethernet of draadloos ) . Als het een Ethernet -printer , sluit u een Ethernet- kabel op de printer , en de andere naar een aansluiting die is aangesloten op het netwerk . Als alternatief kunt u de Ethernet- kabel rechtstreeks aansluiten op een hub of router .
3

Sluit draadloos door het configureren van de instellingen van uw printer op het voorpaneel van uw draadloze printer . Je moet om het te configureren om de instellingen van het netwerk, namelijk het IP-adres , subnet en router nummer te accepteren . Als uw netwerk vereist dat alle nodes om statische IP-adressen hebt , moet u dat invoeren . Deze nummers zijn te vinden in de netwerkinstellingen van alle computers op het netwerk . Het IP -adres moet uniek zijn , dus dienovereenkomstig instellen .
4

Sluit een niet - netwerk compatibele printer op elke computer in het netwerk via een USB -kabel . Open het configuratiescherm van de computer en zet de voorkeuren toe te staan ​​voor het delen van printers .
5

Installeer de drivers voor de printer op elke computer in het netwerk die van plan is op het gebruik ervan . U kunt gebruik maken van de originele CD of download de drivers van de website van de fabrikant van de printer .
6

Controleer elk van de computers op het netwerk om ervoor te zorgen dat ze kunnen de printer zien . Voor Windows-gebruikers , opent u het Configuratiescherm en selecteer Printers . Mac- gebruikers kunnen de printer zien door Systeemvoorkeuren te openen en selecteren van Afdrukken en faxen.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een zachte reset o…
·Welke printers werken met een …
·Hoe je inkt te injecteren in i…
·Hoe kan ik een HP LaserJet Rep…
·Hoe maak je een gebruikte kleu…
·Lexmark X63 printer Problemen 
·Hoe printer inktcartridge vull…
·Hoe de inktpatroon wijzigen in…
·Hoe je het eurosymbool op een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 4 pin AUX aansluiting op…
·Hoe Mobile Broadband-kaarten kopen 
·Hoe kan ik een printer NIC Card Reprogra…
·Hoe kan ik printen met een Epson R2880 ?…
·Hoe je RAM vervangen op een Desktop 
·Hoe te Luidsprekers die niet zal spelen …
·Hoe kan ik een HP 1310 Printer Head Rein…
·Hoe om afbeeldingen te halen van een kap…
·Hoe kan ik een HP printer Transport ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com