Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Welke printers werken met een Macbook ?
Als het aankomt op het kiezen van een printer voor een Macbook , is het gemakkelijk te verwarren met informatie over concurrerende merken en compatibiliteit . Omdat Apple laptops hebben verschillende kabel -poorten dan PC laptops , is de selectie van je printer beperkt , door het begrijpen van de basisprincipes van Mac printer verbindingen , kunt u het proces van het kopen en het terugkeren incompatibele printers te vermijden . USB

Standard PC-printers
gebruik van verschillende aansluitingen kabel, het einde van een PC -only printer kabel is een lang , rechthoekig stuk dat hecht aan de computer . Omdat een Macbook niet over een gelijkaardige poort , kan zij niet instemmen met een standaard kabel . In plaats daarvan , u een USB -printer kabel nodig ; niet alle printers zijn USB - compatibel . De specificaties op een printer pakket zal de informatie over de computer -verbindingen bevatten en zal aangeven of de kabel heeft een USB-uiteinde .
Draadloze printers

Als u zich zorgen over de lengte van de kabel voor gebruik met uw laptop , een draadloze printer is een handige oplossing . Omdat draadloze printers gebruiken geen kabels , met behulp van een met een Macbook geeft u meer vrijheid om te printen vanaf elke plek in signaalbereik. Setup draadloze printer vereist een setup-proces dat bestaat uit het verbinden met je draadloze internet netwerk en het toevoegen van de printer op het netwerk van je Macbook .
Apple Stores

Alle printers verkocht door Apple Computers zijn ontworpen om te werken met het Mac-besturingssysteem , terwijl Apple zelf geen printers maken , verkopen ze compatibel derden modellen . Zowel de online als brick-and - mortar winkels van Apple verkopen opties die zal werken met je Macbook . Beschikbare merken behoren Epson , HP en Lexmark . Als u verward over compatibele merken , Apple-winkels zijn een manier om succes te garanderen .
Besturingssysteem

Een veel voorkomende misvatting als het gaat om Mac - compatibele printers is dat hun besturingssysteem bemoeilijkt standaard printers . Het tegendeel is waar , het merk is niet van belang als het gaat om compatibiliteit . Zolang u het juiste type kabel , kunt u vrijwel elke printer met een Macbook gebruiken . U kan nodig zijn om de juiste drivers van de website van de fabrikant downloaden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken naar een CD op e…
·Hoe kan ik een HP Deskjet F444…
·Hoe maak je een chip in de HP …
·Hoe afdrukken een HP Laserjet …
·HP Printer Model C4250 printca…
·Hoe te Refill Epson Stylus CX5…
·HP Deskjet 6122 Informatie 
·Michigan Printer Recycling 
·Refill Instructies voor Epson …
  Related Articles
Zal ePub werken op een iPad ? 
Wat is een jailbroken iPad ? 
iPad Apps die werken met Excel 
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
  Hardware Articles
·Wat is een uitgebreide harde schijf kapo…
·Hoe de ATI Radeon 1900 Upgrade 
·Hoe de Epson 260 Reset 
·Kenmerken die invloed hebben op het besl…
·Hoe de iPad Revert Van 3.2.2 naar 3.2 
·Wat is een HP monochrome printer? 
·Wat is Ladevergrendeling HP L7780 ? 
·Hoe te installeren van de Logitech X - 2…
·Een vergelijking van de Intel Pentium M …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com