Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Xerox Phaser 6200 Problemen
Problemen met een slecht werkende laser printer lijkt misschien moeilijk , maar het is niet een oproep naar een professionele technicus nodig . Iedereen met basis computervaardigheden is in staat om problemen met de Xerox Phaser 6200 snel en accuraat oplossen . Afhankelijk van of het probleem wordt veroorzaakt op de software of hardware -niveau , er zijn een paar verschillende manieren om het probleem op te lossen . Vaststelling van de meeste problemen vereist alleen het slaan van een paar knoppen en het schoonmaken van de binnenkant van de printer . Wat je nodig hebt
Zachte doek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open menu 'Start' van uw computer en navigeer naar de " Control Panel ". Selecteer de optie " Een programma verwijderen "-link onder het " Programma " rubriek . Scroll naar beneden en selecteer de " Xerox Phaser " entry . Klik op "Installatie ongedaan maken . " Kies "Volgende" en "Voltooien . " Kopen van 2

Navigeer naar de driver downloadpagina voor de Xerox Phaser 6200 ( zie bronnen ) . Klik op de naam van het besturingssysteem van uw computer in het menu " Operating System " . Klik op " Ga . "
3

Klik op de link voor de meest recente Xerox Phaser 6200 driver beschikbaar . Dubbelklik op het bestand na het downloaden en volg de installatie- instructies op het scherm .
4

Gebruik de pijltoets omlaag op de Phaser 6200 is voorpaneel om toegang te krijgen tot de optie "Support Menu " en druk op "OK " als u problemen ondervindt met de uitlijning . Schuif naar " Afdrukkwaliteit verbeteren " en druk op "OK . "
5

Kies " Marges kalibreren Menu " en druk op "OK . " Markeer " Print pagina Marges kalibreren " en druk op "OK " om af te drukken uit een pagina met de huidige marge kalibraties .
6

Gebruik de richtingstoetsen om de kalibratie van de marges veranderen totdat ze goed zijn uitgelijnd in de LED- scherm op de Phaser 6200 is voorpaneel. Druk op "OK " om de kalibratie optie .

Press 7 opslaan in de plastic grendel aan de rechterkant van de Xerox Phaser 6200 als LED- scherm van de printer wordt het " Paper Jam " bericht . Trek de voorste plastic deur naar u toe , zodat de zwarte plastic fixeereenheid zichtbaar .
8

Zoek de twee groene hendels aan de bovenkant van de plastic fuser. Trek elke hendel naar rechts en til de hele fixeereenheid uit de Phaser 6200 . Greep de rand van het vastgelopen papier en schuif hem voorzichtig uit de Phaser .
9

Zoek de plastic transferrollereenheid , die is gepositioneerd onder de fuser en heeft twee oranje hendels . Knijp de oranje lipjes naar binnen en til de roller -eenheid uit de Phaser 6200 .
10

Veeg het gebied onder de transferrollereenheid met een zachte doek . Dit gebied bevat dichtheidssensor van de printer , die zal stoppen met werken als het wordt onder het stof . Duw de transferrollereenheid weer op zijn plaats totdat de oranje lipjes vastklikken .
11

Zet de fuser weer in de Phaser 6200 . Duw het voorpaneel deur weer op zijn plaats . Haal de stekker van de Phaser 6200 en sluit deze opnieuw

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP 6310 Clean 
·Hoe het opzetten van een Hawki…
·Hoe om uit te printen een kale…
·Hoe maak je een Canon MP190 Ca…
·Hoe maak je Refill een Canon i…
·Hoe maak je een drum in een Br…
·HP Laserjet 850 Specificaties …
·Hoe maak je een Epson R340 pri…
·Hoe kan ik een HP Officejet J3…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Refill Brother LC - 51 m…
·Hoe om te achterhalen wat je hebt gedaan…
·Hoe de ventilatormotor wijzigen in een D…
·VGA Kabels met de hoogste resolutie 
·De drie meest voorkomende Output Devices…
·Hoe te Oude Cassette Tape Music Transfer…
·Thermal Grease Installatie 
·Hoe de Canon MX310 Get to Print Na het n…
·Hoe maak je een clusterschijfstuurprogra…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com