Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Zire 71 Compatibel Kabels
De PalmOne Zire 71 handheld personal digital assistant ( PDA ) is een consument apparaat dat het Palm -besturingssysteem gebruikt . Het stelt u in staat om foto's te spelen te nemen , te luisteren naar MP3-muziek en spelen . Dit apparaat heeft slechts 16 megabyte ( MB ) geheugen , wat betekent dat je uiteindelijk gaat te hebben om uw mediabestanden te downloaden naar uw computer voor opslag . Maar , moet u een Universal Serial Bus ( USB ) -kabel die compatibel is met dit apparaat om dit te doen krijgen . USB HotSync /opladen Sync

Deze kabel wordt aangesloten op de USB-poort van uw computer , en het stelt u gegevens tussen uw PalmOne Zire 71 apparaat en uw computer . U kunt dit apparaat ook gebruiken om uw PDA opladen door hem aan te sluiten op uw computer en waardoor hij het om de macht te gebruiken om de PDA batterij op te laden . Deze kabel is compatibel met zowel een personal computer ( PC ) en een laptop , en het is ontworpen om te krullen omhoog zodat je het mee kunt nemen . De fabrikant onderdeelnummer voor deze kabel is PADAT - ZIR71USBA , en het kost tussen de $ 12,99 en $ 32,99 in 2010 .
USB Synch

De USB Synch /Charter datakabel is compatibel met de volgende Palm-apparaten : Zire 71 , i705 , M500 , M505 , M515 , Zire 71 decies en M130 . Met deze kabel kunt u gegevens tussen ofwel uw laptop of pc en uw PDA overzetten , en hij laadt ook uw apparaat terwijl u gegevens overbrengt . Deze kabel kan elk type mediabestanden , maar u kunt de passende overdracht software nodig om deze kabel te gebruiken . Als u momenteel geen software , kunt u ofwel de aankoop overdracht software of downloaden via de website van uw apparaat . Deze kabel is ontworpen om te vouwen tot klein , zodat u kunt het meenemen . Het kost $ 8,99 in 2010 .
HotSync kabel

De Palm Zire 71 Serial HotSync kabel kunt u een back -up van uw gegevens wanneer u op reis bent , dat is vooral handig als je opraken van geheugen op uw PDA . Het vouwt ook klein , zodat je kunt dragen in een laptoptas . U hoeft niet een toestelhouder nodig om deze kabel te gebruiken , het kan rechtstreeks op je toestel . De zwarte kabel is 4,3 meter lang , en het is compatibel met de seriële poorten op alle soorten van Mac-computers , pc's en laptops . Het is Conformite Europeenne (CE ) en Underwriter Laboratories ( UL ) gecertificeerd . De fabrikant modelnummer voor deze kabel is X1012UUEMF , en het kost tussen de $ 7,99 en $ 19,99 in 2010 .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik verbinding My Compu…
·Hoe maak je verbinding een Min…
·Hoe maak je een webpagina Uitv…
·Hoe te Audio drivers te verwij…
·DIY Home Security Wireless Cam…
·Hoe Set Up In - Home Surveilla…
·Kunt u Set Up een Creative Web…
·Hoe de DLP vervangen BP31 - 00…
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
  Related Articles
Video Compatibel met de iPad 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Is de iPad Compatibel met Apple TV? 
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
Is de iPad compatibel met Silverlight ? 
Hoe weet ik of een grafische kaart is co…
Hoe maak NVIDIA grafische kaart compatib…
Hoe weet ik of een grafische kaart is co…
Hoe maak je een compatibele grafische ka…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een snelle computer met Dual…
·Hoe maak je een Bluetooth- BIOS inschake…
·Hoe te ZumoDrive verwijderen van een Mac…
·Hoe je uitschakelen inktpatroon controle…
·Printer inkt cartridge Dienst Informatie…
·Welke functies heb Palm Pilots Have 
·Hoe de voeding vervangen op een Emachine…
·Radeon X1650 Specs 
·Toshiba 5560 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com