Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Video Compatibel met de iPad
De iPad wordt geleverd met een " video " applicatie , evenals een YouTube-applicatie voor het afspelen van video's . Helaas voor gebruikers die willen een zeer veelzijdige video-ervaring , de soorten bestanden die twee toepassingen kunnen lezen zijn beperkt . Begrijpen welke formaten de iPad ondersteuning zal u helpen de juiste videoformaat selecteren bij het downloaden of het omzetten van video's voor mobiele weergave op uw iPad . Over videoformaten

Video bestanden
bevatten grote hoeveelheden computer codering , die de iPad hoe de beelden , audio en andere componenten in je video te interpreteren vertelt . Videocodering talen zijn niet universeel , dus elk formaat vereist een specifieke speler om de code te interpreteren . Een voorbeeld van een video-codec is de MOV-formaat , vertegenwoordigd door de . Mov -bestand extensie en speelbaar op QuickTime -speler . De iPad ondersteunt dit type video , terwijl een WMV , vertegenwoordigd door het . Wmv -bestand extensie , is een Windows - gebaseerd formaat van de iPad niet ondersteunt , althans niet met zijn eigen software.
Ondersteunde formaten

De iPad ondersteunt H.264 , . m4v , . mp4 , . mov , mpeg - 4 , M - JPEG en enkele . aVI- filmbestanden . Al deze dossiers zijn onderhevig aan beperkingen van de grootte , dus als u een bestand in een van deze formaten die niet zal spelen op je iPad hebt, kan het de grootte beperkingen overschrijden . De iPad ondersteunt ook stereo-audio voor . M4v , . Mp4 -en . Mov -formaten en PCM- stereo-audio in . Avi -bestanden . Native speaker van de iPad is mono , dus naar stereoweergave voor deze video- types horen , moet u een stereohoofdtelefoon te gebruiken .
Extra Apps

De App Store bevat een steeds groeiende selectie van iPad applicaties , een paar van die toelaten het afspelen van video in formaten voorbij inheemse de iPad mogelijkheden. Om een app die het type bestand dat u nodig hebt zal spelen vinden , voert u het bestand extensie -of video-codec naam in de App Store zoekvak . U vindt er ook een paar relatief universele videospeler apps , zoals Azul Media Player , O Player of GoodPlayer . Lees de app beschrijvingen om te zien of uw favoriete bestandsindeling wordt ondersteund voordat u een video- app aankoop .
Flash Issues

De iPad maakt Flash-video , die is niet te steunen gemeenschappelijke op websites en streaming diensten . De beste optie voor het afspelen van Flash-video is om het te downloaden naar uw computer , dan is de video converteren naar een iPad - compatibel formaat met behulp van video conversie software en stuur het geconverteerde bestand naar uw iPad . Dit kan leiden tot een verlies van kwaliteit . Aantal apps in de App Store vordering zodat u Flash-video online te bekijken , maar deze zijn niet gegarandeerd te werken met alle Flash- video's , zodat deze apps kopen met de nodige voorzichtigheid . Als een app heeft een gratis of " lite " versie , dat eerst proberen om te zien of de video die u wilt bekijken is te bekijken vanaf uw iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Kun je installeren Win 7 op ee…
·Het toevoegen van uw eigen muz…
·Hoe je je bookmarks synchronis…
·Welke iPad : 16 , 32 of 64 
·Wat kan de Apple iPad doen? 
·Toegang krijgen tot mijn iPad …
·Hoe maak je een iPad Stop Rote…
·Hoe je Game Backup Slaat op ee…
·Waarom wordt mijn iPad Say Nie…
  Related Articles
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
  Hardware Articles
·Hoe u het MAC adres te vinden op mijn Xe…
·Hoe maak je een Print verdienen aan een …
·Hoe 3D barcodes Werk 
·Hoe maak je een HP 5Si Toon Verwijder 
·Om te lezen hoe een Mac Drive op een PC 
·Hoe te lezen Laptop HDD op een bureaubla…
·Hoe te Overclock geheugen RAM 
·Latitude E5400 Specs 
·Hoe maak je een Refill Color Inkjet Cart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com