Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Problemen met een Hewlett Packard Fax
Vroege faxtoestellen , waaronder die van Hewlett Packard , waren grote en dure machines die speciaal gecoat papier niet geschikt voor andere doeleinden . Vandaag , faxapparaten gewoon papier , en velen van hen doen verviervoudigen plicht , die tevens dienen als scanners , kopieerapparaten en printers . Voor het grootste deel , de huidige fax- machines zijn behoorlijk betrouwbaar, maar het is nog steeds belangrijk voor de gebruikers om een ​​aantal basisvaardigheden probleemoplossing hebben . Controleer uw kiestoon

Fax machines werken door het verzenden van data over telefoonlijnen , dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een werkende telefoonlijn voordat u het apparaat . Je moet ook testen de telefoonlijn als een faxapparaat die eerder werkzaam feilloos stopt met het verzenden en ontvangen van faxen . Om uw telefoonlijn te testen , koppelt u de telefoon los van het faxapparaat en steek deze in een standaard analoge telefoonlijn . Je kunt zowel een bedrade of een draadloze telefoon , maar als je een draadloze telefoon te gebruiken heb je een stopcontact nodig om het te sluiten op . Sluit de telefoon aan en zorg ervoor dat je een goede toon wijzerplaat . Als er geen kiestoon , contact opnemen met uw telefoonaanbieder voor reparaties .
Controleer de tonercartridge

Fax machines in gebruik een tonercartridge net zoals printers doen . De toner wordt gebruikt om faxen af ​​te drukken als ze komen inch HP faxapparaten hebben waarschuwingen die verschijnen op het bedieningspaneel wanneer de toner bijna leeg. Als u deze waarschuwingen opmerkt , of als u merkt dat de afdrukkwaliteit is zeer licht , het is waarschijnlijk omdat de tonercartridge leeg of bijna leeg zijn . Open de voorkant van het faxtoestel en installeer een nieuwe tonercartridge om het probleem op te lossen .
Controleer het faxnummer

Als de meeste van uw faxen gaan door zonder een probleem, maar anderen niet , check het nummer waar u de fax te versturen . Sommige bedrijven gebruiken een gecombineerde lijn voor zowel spraak en fax , dus is het mogelijk dat het faxtoestel op het ontvangende einde niet is aangesloten . Om de faxlijn te controleren , kunt u bellen met het nummer vanaf elke telefoon . Als het faxapparaat aan de andere kant goed werkt , zal u een fax hoort . Als de telefoon gewoon ringen en niet pikken , contact opnemen met het bedrijf waar u de fax naar en het probleem melden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Compatibiliteit van USB Extern…
·Hoe maak je een corrupte CD Re…
·Compact discs ( CD's ) worden …
·Hoe te kijken HD DVD's op een …
·Hoe maak je een HP Herstelpart…
·Hoe kan ik een DVD-speler inst…
·Blu - Ray schijven zijn snel v…
·Hoe maak je een USB Laat naar …
·Hoe op te lossen IRQ-conflicte…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe u uw computer weergeven op een tv 
·Doe-het - zelf instructie voor Hoe maak …
·Seagate HD Gereedschap 
·Hoe te Printer toevoegen HP 1120C naar C…
·Wat is Core 2 Duo Architectuur 
·Heeft de iPad hebben een Flash Player ? 
·Hoe maak je een Bluetooth Driver Install…
·Hoe te lezen UPC Codes 
·Toshiba Satellite M105 - S3064 Specifica…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com