Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe maak je een GE- toetsenbord ontgrendelen
Terwijl de General Electric ( GE ) bedrijf is meer bekend voor huishoudelijke apparaten dan voor een ander type product , het bedrijf verkoopt ook computer -apparatuur zoals toetsenborden . Als alle toetsen op het toetsenbord zijn gestopt met functioneren op exact hetzelfde moment , de meest waarschijnlijke probleem is dat u per ongeluk hebt aangezet de functie vergrendeling . Afhankelijk van het exacte model van GE toetsenbord je hebt , zijn er verschillende manieren waarop u de blokkering op te heffen . Instructies
1

Zoek de toetsenbord -poort aan de achterkant van de behuizing van de computer . Verwijder het toetsenbord los van de haven en dan sluit deze opnieuw Controleer of de kabel is volledig en stevig verbonden om ervoor te zorgen dat het probleem was niet een defecte verbinding . Kopen van 2

Open het menu van uw computer op Start door te klikken op het pictogram van Windows zich aan de linker kant van het bureaublad . Klik op het icoon " Configuratiescherm " en wacht op een nieuw venster te verschijnen . Blader omlaag door de lijst met pictogrammen en dubbelklik op het item met het label " Accessibility Options . "
3

Zoek het vakje gemarkeerd als " Gebruik Sticky Keys. " Klik op de doos als het wordt gecontroleerd om het vinkje te verwijderen . Scroll naar beneden naar het volgende gedeelte " Gebruik Filter Keys. " Verwijder het vinkje uit het vakje als het al is aangevinkt . Navigeer naar de vorige rubriek gemarkeerd " Gebruik Toggle Keys " en verwijder het vinkje uit het vakje als het al is aangevinkt . Poging om het toetsenbord weer te gebruiken .
4

Druk en houd de "Shift" toets voor een volledige 10 seconden . Laat de toets " Shift " en dan proberen om het toetsenbord weer te gebruiken om te zien of de shift lock is ingeschakeld .
5

Controleer de linkerbovenhoek van uw GE toetsenbord en kijk of uw model een belangrijke gemarkeerd als " Turbo . " Samen op de toets " Turbo " met de toets " F11 " zich aan de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Poging om het toetsenbord weer te gebruiken om te zien of het toetsenbord turbo was op slot .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Afdrukken vanaf een pc naar ee…
·Hoe te weten of u USB 2.0-of N…
·Hoe maak je een HDMI Laptop He…
·Hoe je het toetsenbord uitscha…
·Hoe kan ik muziek -cd's afspel…
·Hoe te Computers Hook Up om HD…
·Hoe te Vinyl Records downloade…
·Grafische kaart Stroomvoorzien…
·Wat is een Firewire IEEE 1394A…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Nero & Windows Zal niet Erase My rewrita…
·iPad Systeemvereisten 
·Hoe de CPU Fan Speed ​​Test 
·Hoe software tussen computers 
·Het kiezen van een laptop Tablet 
·Hoe kan ik een foto cd Zet Van UDF tot C…
·Hoe maak ik Demonteer een Linksys WRE 54…
·Hoe te Inkjet Prints beschermen tegen vi…
·Hoe gebruik je een externe harde schijf …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com