Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is Turbo Unlocker
De centrale verwerkingseenheden in sommige computers hebben het potentieel om te worden " overclocked ", wat verwijst naar het proces van het runnen van een CPU op een hogere snelheid dan het is beoordeeld door de fabrikant ; ? Dit verhoogt prestaties van de computer . Alleen bepaalde CPU's kunnen worden overklokt , met inbegrip unlocked AMD-processors in veel van ASUS ' systemen . Om te profiteren van het volledige potentieel van de processor , Asus systemen worden geleverd met een programma genaamd Turbo Unlocker op uw computer een boost geven . Turbo Unlocker

dat op sommige computers moet u specifieke software downloaden om de snelheid en prestaties van uw CPU te verhogen , Asus verpakt zijn boostable computers - die allemaal gebruik maken van AMB Black Edition processors - met Turbo Unlocker . Eenmaal geactiveerd , de software " automatisch en dynamisch " bepaalt de frequentie van de processor rekenkracht stimuleren . Met " automatisch ", Asus betekent gewoon dat de software altijd op eenmaal geactiveerd , " dynamisch " verwijst naar een paar meer variabelen te verwerken stimuleren
Dynamische aanpassing

. Turbo Unlocker past de prestaties van de CPU op basis van wat u de computer voor en welke toepassingen die u hebt geopend . Een single- core CPU , de functie actief blijft meestal , omdat alle computertaken gaan door een enkele kern . AMB heeft vier - en zes - core processoren ook; extra cores hebben de neiging te schoppen in wanneer de computer is het uitvoeren van de processor - zware taken zoals video rendering of video- gaming . Tijdens deze modi , Turbo Booster past de impuls per core om de prestaties evenwicht in de CPU .
Toepasselijk Models

De Turbo Unlocker software is beschikbaar op de Asus computers met een van de volgende chipsets : 890GX , 890FX , 880G en 870 . Vanaf juli 2013 Asus biedt 15 modellen die de technologie ondersteunen . Al deze CPU's hebben base snelheden van 3,1 GHz of hoger . Voor een volledige lijst van de modellen en de vereiste BIOS-versie , check de Turbo Unlocker pagina op de website van Asus .
Prestatie Boost

Volgens promotiemateriaal Asus 's , Turbo Unlocker stijgt prestaties met ongeveer 17,5 procent op alle modellen . Wanneer een core actief is , Turbo Unlocker voegt ongeveer 500 MHz rekenkracht , het draaien van een 3,2 - GHz systeem in een 3.7 - GHz systeem . Over meerdere cores , de verhoging per core is iets lager , maar de totale productie hoger is . Over twee tot vier cores , Turbo Unlocker voegt ongeveer 400 MHz per core , of tot 1,6 GHz op een vier -core systeem . Meer dan zes cores , Asus zegt dat je een boost van 200 MHz per core , of 1,2 GHz totaal verwachten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te gebruiken EZ Flash V 
·Hoe kan ik een schijf formatte…
·Hoe te Rotax 582 Automix Disab…
·Luchthaven X - Rays Effect op …
·Hoe maak je verbinding een Flo…
·AMD Athlon II X4 630 Specs 
·Kenmerken van AMD-processors 
·Hoe uit elkaar te halen een HP…
·Solid State 256GB Vs . 500GB 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe de toner in Vervang een Samsung SCX …
·Hoe Video drivers te verwijderen 
·Hoe kan ik een Sony Vaio Desktop PC 
·Hoe je CPU Video Aansluiten op een HD- k…
·How to Get Apps Stoppen Schudden op de i…
·Hoe maak je een USB Flash Drive toewijze…
·Hoe kan ik een partitie verwijderen op e…
·Wat is AMD Turion 64 X2 Dual - Core Mobi…
·Hoe maak je een Paper Jam in een HP Desk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com