Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe te animeren met een Bamboo Tablet
Computer tekening tabletten proberen om de ervaring van het werken met een verscheidenheid aan mediums in de digitale wereld te emuleren . Door het combineren van de wendbaarheid van een pen en de precisie , snelheid en flexibiliteit van een computer , deze tabletten bieden kunstenaars een creatieve uitlaatklep en een manier om verbazingwekkende vormen van kunst , inclusief animatie ambacht. Bamboo tablet van Wacom is een consument - geprijsde tekentablet dat maakt het eenvoudig om te tekenen en animeren uw begrip . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Adobe Photoshop en selecteer " Nieuw ... " onder "Bestand " in de menubalk . Kies de afmetingen en de resolutie van je canvas , en klik op "OK . " Kopen van 2

Open het " Layers" palet van onder " Venster " in de menubalk met de pen van de Bamboo 's , en klik op de " Maak een nieuwe laag ... " knop . Maken en de juiste naam van een nieuwe laag voor elk onderdeel van uw tekening die geanimeerd , zoals lagen voor elk been , elke arm en een hoofd zal zijn als je een persoon lopen animeren . Maak vervolgens een laatste laag voor uw eerste schets en noem deze ' Schets . "
3

Selecteer de " Brush Tool "uit het " Tools " palet , en klik met de rechtermuisknop ergens op uw doek om de borstel grootte wijzigen in een u vertrouwd bent met tekenen .
4

Selecteer de laag met de naam " Sketch" in het " Layers" palet en schetsen uit het object dat u wilt animeren met behulp van de pen van de Bamboo 's . U kunt de pen draaien rond en gebruik de digitale gum aan de andere kant als je fouten in je tekening te maken .
5

Als de schets klaar is , klikt u op de eerste van de nieuwe lagen , en gebruik de Bamboo pen om de component van de tekenen die ermee verbonden zijn te traceren . Bijvoorbeeld , traceren het hoofd van uw tekening op de " Head" laag en het linkerbeen op de " Linker Been " laag .
6

Verander de borstel vorm en de kleuren en kleur elk onderdeel op elk van hun dezelfde lagen als de tracing wordt ingevuld voor elke laag .
7

Selecteer " Venster " in de menubalk en selecteer " Animation " om de " Animation " palet te openen .
< br > 8

Klik op de knop in de rechterbenedenhoek van de " Animation " palet " Animation ( Frames ) , " die elk afzonderlijk frame verkeer van uw tekening laat zien .
9

Selecteer de " Duplicaten Selected Frames " knop in het " Animation " palet om een duplicaat van het huidige frame van de animatie te maken .
10

Selecteer het eerste punt van de beweging van een onderdeel van uw tekening met de Bamboo pen , bijvoorbeeld de "Linker Been , " en selecteer " bewerken " in de menubalk , gevolgd door " Transform " en vervolgens " Vrije transformatie . " Gebruik van de functie " Vrije transformatie " om het eerste punt van de beweging voor uw animatie te maken . Als voorbeeld , als u tekenen van een persoon , met de Bamboo pen en de functie " Vrije transformatie " aan het rechterbeen te draaien zodat het halverwege een stap .
11

Selecteer zowel van de frames in de " Animation" palet met uw eerste punt van de beweging geselecteerd , en klik op de knop met de naam " Tweens Animation frames . " Dit zal alle van de tussenpersoon frames van de animatie te creëren tussen je eerste frame waarin niets was verhuisd en uw eerste punt van de animatie . Selecteer het aantal frames dat u wilt invoegen , en selecteer " OK " om kaders gecreëerd dat in de rest van de motie te vullen voor dat onderdeel van uw animatie .
12

Doorgaan om delen van je te verplaatsen animatie met uw Bamboo pen , gevolgd door de " Tweens Animation frames " knop in de ontbrekende frames in te vullen .
13

Selecteer "Bestand " in de menubalk een keer al uw frames zijn gemaakt , en selecteer " Render video " onder " Exporteren . " Naam van de video , selecteert u de locatie en bestand opties , en selecteer " Render . " Eenmaal gedaan , zal je animatie een volledig gerenderde , geanimeerde video.
< br >

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe te Connect laptop naar TV …
·Hoe het aansluiten van een PC …
·Hoe om te bepalen wanneer een …
·Hoe maak je een harde reset op…
·Hoe te Computers Hook Up om HD…
·Hoe Fix My Acer 5610 OrbiCam 
·Hoe informatie te verwijderen …
·Hoe maak je een VGA bouwen naa…
·Hoe Fix een Windows XP DVD-spe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik muziek toe aan de SanDisk Mic…
·How Do You schoonmaken van uw computer h…
·Hoe vindt u dvd-rom drive Informatie 
·Kunt u gebruik maken van de CFG File Van…
·Hoe de processorsnelheid wijzigen 
·Wat is de videokaart voor een Acer Aspir…
·Hoe te herstellen van een IBM T43P Accu 
·Problemen met een Notebook Webcam 
·Hoe afdrukken met behulp van een Toshiba…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com