Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Inktfilters Conserve tijdens het gebruik van uw HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer
behoud Ink is een evenwichtsoefening tussen snelheid , kwaliteit , en of je echt nodig om dat document af te drukken . Denk aan het behoud inkt als Miles van uw printer Per Gallon . Hoe meer je je inktlevering , hoe meer geld u bespaart wanneer het tijd is om te tanken rekken . Onlangs vond ik een combinatie van drukwerk instellingen , uit noodzaak ( werklozen ) , die helpen me te redden een aanzienlijke hoeveelheid inkt , tijd en geld . De stappen en schermafbeeldingen in het artikel zijn allemaal van Macintosh OSX . Ik verontschuldig mij bij mijn Windows- lezers. Echter , als je dezelfde stappen op Windows kan draaien en stuur ze naar mij met schermafdrukken , Ik zal hen op te nemen in het artikel en geven u te wijten krediet voor die stappen . Lees verder ... Wat je nodig hebt
HP Deskjet 3940 of soortgelijke inkjetprinter
Een verlangen om een stuk minder te besteden aan uw inkt levert
Toon Meer Aanwijzingen
1

Make ervoor dat uw printer is ingeschakeld en de inktpatronen hebben veel inkt . U kunt de inktniveaus via het hulpprogramma printer te controleren . In List /column view op je Mac , klikt u eenmaal op uw computer , klik eenmaal op Applications ( OSX ) en klik eenmaal op Hulpprogramma's , en scroll naar beneden en vind Printer Setup Utility.app . Kopen van 2

Dubbelklik op de Utility- app en een lijst met printers die op uw computer zal
< br verschijnen .
3

Dubbelklik op uw printer in de lijst om de printer Utility te openen . > 4

Klik op hulpprogramma in het menu ... KLIK NIET oP LEVERING ... Utility is de juiste keuze . Als je eenmaal weet de inktniveaus in orde zijn , kunt u het hulpprogramma af te sluiten . Als de niveaus zijn niet OK , dan krijg nieuwe of opnieuw gevulde cartridges voordat u verder gaat .
5

Open een toepassing zoals TextEdit op de Mac of Kladblok in Windows . Typ een paar woorden op de lege pagina . Klik vervolgens op Afdrukken in het menu Bestand om het afdrukken te openen .
6

Als u een andere configuratie printer als standaard niet hebt opgeslagen , verschijnt de standaard default afdrukdialoog .
7

Zorg ervoor dat u de printer hebt gekozen in het pop - up en klik op Aantal en pagina's en kies Papier /kwaliteit .
8

Papiersoort /kwaliteit is de plek waar je te redden ink . Mijn inkt besparen criteria wel of niet in overeenstemming met uw wensen , dus neem mijn als vuistregel en aanpassen aan uw behoeften . Eerste - niet alle documenten die u niet nodig hebt om af te drukken niet afdrukken . Klinkt vrij eenvoudig, maar ik heb gevonden als ik vraag me die vraag voor elke afdruktaak , kan ik mijn drukwerk te verminderen om elk ander document . Als ik moet wel een document af te drukken , dan vraag ik mezelf , Moet ik hem in het leven kleur deze keer? Ik wed dat als je erover nagedacht ( graficus professionals niet weerstaan ​​die behoefte hebben aan veel bewijzen drukken tijdens de dag ) , kunt u de kleur inkt te besparen voor de laatste kopie , dus ren al uw bewijzen in grijs . Vraag ook uzelf , Moet ik een 600 of 300 dots per inch ( dpi ) kopie op dit moment? Zal een lagere dpi OK zijn voor nu ? Proberen en zoveel pagina's afdrukken als je kunt in lage dpi . Een van de voordelen over lage dpi afdrukken , is ze veel sneller dan de 300 en 600 dpi uitvoer
9

Ik denk dat je het idee : . Printing alleen de pagina's die u echt nodig hebt gedrukt ; Niet afdrukken in kleur tenzij je op het laatste exemplaar; Afdrukken in lagere dpi wanneer u niet een hogere resolutie documenten nodig . Dus maak je keuzes en sla de configuratie onder een nieuwe naam , en ook opslaan als instelling voor uw standaard printer . Op die manier kunt u weg te drukken en alleen om de standaardinstellingen te wijzigen wanneer u de definitieve kopie nodig . U zult versteld staan ​​hoeveel inkt u kunt besparen . Hier zijn mijn instellingen , verken je eigen en wat geld besparen . Nadat u de instellingen hebt opgeslagen , drukt u de tekst document uit, dan vinden sommige complexe pagina's in documenten die u hebt opgeslagen en een paar van hen om uw instellingen te bevestigen drukken . Maak meer instellingen verandert als u nodig hebt om uw dag - tot-dag printbehoeften .
10

U kunt ook geld besparen op papier . Er zijn drie fundamentele papieren gewichten kun je bijna overal vinden . De 16 £ papier is de dunste en goedkoopste die je kunt kopen . Het is echt een goede " ontwerp " papier , maar het is te dun voor de laatste kopie van een document IMO . Gebruik geen zware kleur inkt op dit papier . Het is zeer doorzichtig , niet goed voor dubbelzijdig afdrukken . De 20 lb is de meest voorkomende papier voor dagelijks gebruik . Gebruik geen zware kleur inkt op dit papier . Het is zeer doorzichtig , niet goed voor dubbelzijdig afdrukken . De 24 £ papier is mooi en dik , en wanneer u afdrukt op een zijde , kan je nauwelijks het zien van de andere kant . Je moet geen zware kleur inkt op dit papier niet. Ink Jet Paper is duurder om een ​​goede reden . Deze papieren zijn erg dik en ze absorberen inkt goed en ook de kleuren beter . Als het document is belangrijk , net als een werk gerelateerde presentatie , gebruik maken van de inkt -jet papier waar je moet , en de £ 24 papier wanneer kleur niet is geboden , indien mogelijk . Good luck .
11

Als je graag wat je leest , zou ik het waarderen als je terug zou schuiven naar het begin van het artikel en klik op een ster voor een 1-5 score van het artikel . U kunt ook commentaar over het artikel te maken . U kunt ook het artikel te sturen naar een vriend met de gemakkelijke artikel mail functie in de buurt van het begin van het artikel . Thanks .

Previous: Next:
  computer Printers
·Heeft een Dell Laser Printer 1…
·Hoe de printkoppen wijzigen op…
·Hoe kan ik een Lexmark X5470 p…
·Hoe kan ik een Lexmark X5470 i…
·Hoe je HP inktcartridges Reset…
·Hoe maak je een Epson CX7000 D…
·Hoe kan ik een printer driver …
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Hoe maak je een Epson CX6000 R…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een LaserJet Fuser Test 
·Hoe te TouchPad -instellingen resetten v…
·Wat kan gebeuren als je ligt een laptop …
·Hoe de CMOS- batterij testen 
·Hoe maak ik mijn laptop Portable 
·Hoe maak je een scherm te Printer Color …
·Dell D610 Specs 
·Hoe maak je een 4 -polige 3,5 mm audio j…
·Hoe maak je een Floppy Drive In een Dell…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com