Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak ik mijn laptop Portable
Terwijl laptop computers zijn al ontworpen om draagbaar ( tenminste in vergelijking met desktop computers ) , zijn er nog een paar dingen die je kunt doen om draagbaarheid te vergroten en ervoor te zorgen dat je zult kunnen gebruiken uw laptop wanneer u het nodig hebt . Hoewel je zult zeker in staat zijn om rond te reizen met uw laptop , zodra je hem uit de doos , dat is niet van plan om lang duren , tenzij je een paar voorzorgsmaatregelen en maak een paar aanpassingen langs de weg . Instructies
1

Zorg ervoor dat uw laptop batterij volledig is opgeladen voordat u het huis verlaat . De laptop batterij kan het apparaat te zijn draagbaar , maar het zal niet in het bezit van een oneindige lading . Om de hoeveelheid tijd die u kunt uw laptop met je mee , sluit het apparaat aan op een stopcontact met behulp van de AC-adapter en wacht tot de " Battery Life Indicator " op het scherm van uw computer om 100 - procent capaciteit te bereiken maximaliseren.
Pagina 2

Koop een laptop draagtas . Laptop draagtassen zijn er in alle soorten en maten , ontworpen voor alle modellen van de laptop computer . Als u nodig hebt om uw laptop mee te nemen met u , kan dit een geweldige manier om dat te doen en geen zorgen te maken over het laten vallen . Bepaalde laptop draagtassen zijn ontworpen om aktetassen of portemonnees na te bootsen , terwijl anderen meer zijn ontworpen om te kijken als rugzakken en dingen van die aard .
3

Zorg ervoor dat uw laptop heeft draadloze netwerkmogelijkheden . De meeste laptops aangeschaft in de afgelopen jaren zal een draadloze netwerkkaart al ingebouwd hebben , maar als de jouwe niet , dan zal dat iets wat je nodig hebt om het te investeren zijn. Draadloze netwerken kan uw laptop computer verbinding maken met een Internet signaal op openbare plaatsen . Dit stelt u in staat om uw e-mail checken en surfen op het web waar u ook gaat , die alleen ups de draagbaarheid van het apparaat .
4

Investeer in een goede koptelefoon . Terwijl uw laptop computer heeft wel een set luidsprekers in haar geval geïnstalleerd , als je reist met je laptop een stuk , kan je jezelf in situaties waar je ze niet kunt gebruiken . Plaatsen zoals een bibliotheek of een coffeeshop zou een geschikte plaats om te beginnen luisteren naar muziek op uw laptop computer niet . Als u een hoofdtelefoon , maar u kunt ze aansluiten op het geval dat uw laptop en blijven de klank mogelijkheden van uw machine te gebruiken waar je ook bent .

Previous: Next:
  laptops
·Over Lenovo ThinkPad T40 noteb…
·Hoe maak je een IBM ThinkPad 3…
·Hoe Vergelijk Mini Laptops 
·Technische Specificaties voor …
·Hoe maak je een Dode Laptop 
·Soorten laptopbatterijen 
·De Sony PCG - 7112L Specs 
·Sony VAIO AGN - 690 Specificat…
·Hoe verander ik een fan op een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een Oververhitte Monitor Fix 
·Hoe maak je een iMac Bevestig een tabel 
·Dazzle DVC 100 Specificaties 
·Het opzetten van een PC - gebaseerde Hom…
·DIY omzetten van VGA naar Composiet 
·Hoe maak je Repartition een Mac 
·Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
·Hoe je luidsprekers af te spelen via een…
·Hoe Memory Upgrade voor een Dell Inspiro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com