Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Logitech Serial Muisprotocollen
Logitech produceert verschillende modellen van computermuis . Een seriële muis wordt bediend door een van de seriële poorten van de computer , ten opzichte van een draadloos of USB poort muis . De seriële muis bevat software om de muis correct op de computer installeren . Logitech seriële muis protocollen verschillen van de specificaties van andere fabrikant. Controleer of de Logitech seriële muis model dat u geïnteresseerd bent in het compatibel is met uw computer en het besturingssysteem . Muis seriële poorten en connectiviteit

De muis werkt het best wanneer geïnstalleerd in seriële poorten COM1 of COM2 op een pc . De seriële poort is een vrouwelijke 9 -pins of 25 - pins , afhankelijk van de seriële muismodel . Controleer het aantal pinnen op mannelijke seriële poorten van de computer voordat u een Logitech seriële muis gebruiken om schade aan de haven in het algemeen of de fijne pennen in het bijzonder te voorkomen .
Aantal knoppen op de Logitech seriële muis

Logitech muizen
verschillen van veel Microsoft -goedgekeurde muizen in dat ze drie knoppen in plaats van slechts twee . De derde , centrale knop kan worden ingeschakeld als een wiel om omhoog omlaag te bladeren en een document of geklikt zoals de linker knop om een ​​actie op de computer te kiezen .
Serial Mouse Driver software

Lees alle instructies met betrekking tot de installatie en het gebruik van de seriële muis . Bijzondere aandacht besteden aan eventuele bijzondere problemen van de computer heeft met het installeren van nieuwe hardware . Het installeren van de seriële muis software, die drivers van de muis bevat , correct zal behoren om de seriële muis werking zijn.
Seriële muis driver-updates

Na een nieuwe seriële muis model is in volle bedrijf , zullen conflicten vaak worden ontdekt tussen diverse andere software programma's op de computer of andere hardware geïnstalleerd geïnstalleerd , zoals videokaarten . Logitech maakt nieuwe versies van hun muis drivers beschikbaar als en wanneer dat nodig is . De nieuwe drivers kan gratis worden gedownload op de website van Logitech . Check online van tijd tot tijd voor de bekende problemen en driver updates . Verschillende muis
Microsoft compatibiliteit

Logitech 's
modellen zijn Microsoft Driver Gecertificeerd om compatibiliteit te garanderen . Logitech streeft ook bewust te zijn van alle Windows updates voor de gebruiker functionaliteit van de computer te allen tijde .
Compatibiliteit met andere besturingssystemen

Een Logitech seriële muis ook gebruikt kan worden in DOS ( Disk Operating System ) functie op een pc en op een Linux - gebaseerde PC . De Logitech seriële muis modellen zijn niet compatibel met Mac -besturingssystemen wegens gebrek aan vergelijkbare seriële poorten van de Mac- computer .
Computer Resources Gebruikt

Een seriële muis gebruikt ongeveer 5 volt van de macht van de computer en 3 bytes van het geheugen . Een extra 1 byte geheugen wordt gebruikt als het middelste derde knop van de muis ingedrukt , in totaal 4 bytes . Daarom is de loting op computer resources is laag .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe u de grootte van de letter…
·Keyboard Typing Boren 
·Probleem Met G7 Cordless Mouse…
·Verlicht toetsenbord Problemen…
·Hoe uit elkaar te halen de bat…
·Hoe maak je een PC toetsenbord…
·Hoe te Typing -efficiëntie 
·Verschil tussen ABC & Qwerty T…
·Hoe naar Key Strokes Bereken P…
  Related Articles
Doet een muis werken met een iPad ? 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
Hoe te herstellen het serienummer van ee…
Hoe een muis en toetsenbord op een iPad …
Hoe te verbinden twee computers met een …
Hoe maak je een Video Card Serienummer 
Hoe maak je een Stylus Make Out of a Mou…
Hoe te gebruiken Logitech Z Cinema Met e…
Hoe maak je een server Serienummer 
  Hardware Articles
·Hoe stop ik het Pinwheel op een Mac ? 
·Hoe je het toetsenbord vervangen op de G…
·Hoe de User Account Password in het BIOS…
·Epson Color 777 Problemen oplossen 
·Het overzetten naar een iPad 
·Hoe te Enter Compaq Armada E500 op een l…
·Hoe maak je een videokaart wijzigen op e…
·Gratis Floppy - Disk Recovery Programma 
·Hoe kan ik een laptop vernieuwen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com