Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Hoe te verbinden twee computers met een toetsenbord en een muis
Gebruikers die verlangen om twee of meer afzonderlijke werkstations aansluiten op een enkele muis en toetsenbord kunnen doen met de aangeduid als Synergy open source programma . Synergy werkt voor de Windows 95 en NT families , Mac OS X 10.2 en hoger alsook Unix . Synergy stelt gebruikers in staat om computers te koppelen , zodat acties, zoals het delen van informatie via het klembord is het mogelijk van de ene server naar de andere zonder bestandsoverdracht . Synergy is vrij voorwaarts meteen te installeren voor Windows-gebruikers . Synergy vereist een beetje meer technische expertise te installeren in Mac -en Unix- gebaseerde systemen dus het is aangeraden om de instructies te raadplegen Bron Forum voor duidelijkheid door . Wat je nodig hebt
TCP /IP -netwerk
Synergy-programma te downloaden
Monitoren voor elke computer te koppelen .
Toon Meer Aanwijzingen
instellen Synergy op Windows
< br > 1

Zorg dat uw computers zijn ingesteld om te draaien op hetzelfde TCP /IP-netwerk . Kies het toetsenbord en de muis wilt u de gekoppelde werkstations bedienen met . Dit zal de " primaire scherm " dat de synergie server draait geworden . Eventuele extra systemen toegevoegd zal worden " secundaire schermen " en run de cliënt . Kopen van 2

Installeer de software die geschikt is voor platform van uw computer is . Herhaal de installatie op alle computers die de muis en het toetsenbord zal delen . Mac OS X- gebruikers zullen een map kunt u overal op uw computer plaatsen met twee programma's en ondersteunende bestanden te downloaden .
3

Configureer de server . Mac-en Unix-gebruikers doorgaan naar hoofdstuk 2. Voor Windows- gebruikers zullen deze worden geleid met dialoogvensters . Klik op de knop " Deel toetsenbord en muis van deze computer " om de configuratie te beginnen . Selecteer de " Screens & Links Configure " knop . Zoek de knop " + " om hoofdcomputer ( server ) toe te voegen door alle namen die u wilt deze server te identificeren door in de toekomst . Klik op " OK " om te voltooien .
4

Klik op de knop " + " om alle andere computers die u wilt koppelen door Synergy toe te voegen . Pas het scherm opties die op de " Add Screen" dialoogvenster verschijnen .
5

Zoek de onder " Links " controles om de koppeling te beginnen . Zoek de " schermen " lijst en klik eenmaal op de naam van de server . Kies de naam van het scherm aan de linkerkant van de server ( hoofdcomputer ) indien van toepassing . Als er geen scherm links enter " --- " en wijzen de schermen naar rechts , boven of onder de server totdat alle schermen zijn aangesloten . Klik op " OK " om de " Schermen en Links " dialoogvenster te sluiten .
6

Pas de instellingen met de menu -opties als nodig is . Klik op " Test" te hebben Synergy uitvoeren van een quick -test tussen de gekoppelde server en zijn cliënten te controleren op eventuele problemen . Als er een dialoogvenster verschijnt met een fout , raadpleeg dan de probleemoplossingsgids als dat nodig is.

Previous: Next:
  werkstations
·PC Reparatie en Onderhoud Tuto…
·Hoe Computer Wires Conceal 
·HP XW4300 Specs 
·Hoe maak je een POS kassasyste…
·Hoe maak je Wall Mount een lap…
·Krimpende een schijf met VMwar…
·Hoe maak ik een HD Editing Com…
·Hoe Hook Up een Dell Precision…
·De specificaties van een SMART…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Network Ready Inkjet Pri…
·Hoe te Hervulde HP inktcartridges Reset 
·Hoe de printkoppen in de cartridges die …
·Hoe maak je een Power Change LED 
·Hoe te Ink Levels op de Lexmark X1100 co…
·HP 5890E Specificaties 
·Fujitsu laptop Cursor is bevroren 
·Hoe maak je verbinding een PowerBook met…
·Hoe om tv opnemen op een iMac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com