Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Apple iPad Album Art Problemen
Wanneer u een Apple iPad met iTunes , een kunstwerk dat u een bepaald nummer of album transfers naar het apparaat met het liedje of album hebt toegewezen synchroniseren . Verschillende kunstwerken scherm kunnen er fouten optreden , waarvan sommige leiden tot een mislukking van het album artwork voor weergave op de iPad helemaal . Kunstwerk Resolutie

scherm van de iPad is veel groter dan het scherm van de iPhone , iPod en zelfs de standaard weergave in iTunes , zodat kunstwerk van lage resolutie kunnen worden weergegeven als wazig bij het luisteren naar muziek op de iPad . Albumillustraties je naast officiële aankopen bij iTunes te downloaden heeft de neiging om een hoge resolutie te zijn , dus als je kunstwerk handmatig toewijst , zorg ervoor om te downloaden het grootste beeld van de beste resolutie om de kansen van kunstwerken tonen als wazig .
Beperken < br > Opdracht Binnen iTunes

Als kunstwerk niet wordt weergegeven voor bepaalde nummers op de iPad helemaal niet, opent u iTunes en zorg ervoor dat je goed hebt toegewezen is . Als je 10 nummers van een album hebt geïmporteerd in iTunes , bijvoorbeeld , maar hebben slechts toegewezen vijf van hen tot een bepaald album , het kunstwerk van dat album worden alleen voor die vijf nummers . Om te controleren welk album een nummer behoort en het kunstwerk dat is toegewezen , klik met de rechtermuisknop op het nummer of album en kies " Get Info . "
Synchroniseren
< br >

Tenzij je een liedje of album kopen rechtstreeks van de iPad , artwork u toevoegt aan liedjes verschijnt in de iPad pas nadat je de iPad met iTunes naar aanleiding van de toewijzing van het kunstwerk synchroniseren . Om ervoor te zorgen dat uw iPad is up to date , sluit het aan op de computer , wacht tot iTunes-software te openen , en kies dan de " Sync "-knop in het tabblad iTunes ' Samenvatting ' .
iPad software Update

Als er geen maatregelen probleemoplossing oplossen iPad kunstwerk display problemen , updaten van de iPad 's iOS besturingssysteem om zeker een breder verstrekkende probleem te maken - bijvoorbeeld een devicewide software bug - zich niet achter het kunstwerk scherm problemen . Om de software van de iPad 's updaten , steek de stekker in de computer , en klik op de knop "Ja" in het dialoogvenster dat verschijnt wanneer iTunes vraagt ​​u om het besturingssysteem te updaten .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·How to Set Up een Preowned iPa…
·Hoe kan ik Wallpaper op een iP…
·Hoe om foto's te downloaden na…
·Hoe het internet te gebruiken …
·How to Get & Schakel de draadl…
·Hoe je Outlook-contactpersonen…
·Tablet PC Vergelijking naar iP…
·Vergelijking van de iPad naar …
·Hoe je Safari Erase in een iPa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een laptop harde schijf 
·Hoe te MSI System Components bijwerken 
·Hoe werkt een Surge Protector helpen han…
·Hoe maak je een Fembot Android Make 
·Hoe kan ik mijn computer tegen Coming Ba…
·Voordelen & Nadelen van Cat 5 Kabels 
·Wat is de oorzaak van een laptop Overver…
·Hoe kan ik CMOS Clear op een P5K - VM ? 
·Hoe te openen een HP Pavilion dv2000 Lap…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com