Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Dingen die sync met de iPad
De populaire , lichtgewicht Apple iPad is geschikt voor het synchroniseren van vele verschillende soorten multimedia formaten , zoals muziek, video's en foto's . Vanwege het mobiele iOS firmware - gebaseerd besturingssysteem , kan niet alle bestandsindelingen synchroniseren met het apparaat . Bijvoorbeeld , zijn er slechts drie digitale beeldformaten mogelijk . Nog een ding dat kan synchroniseren met de iPad zijn e-mailaccounts en berichten , die draadloos over-the - air synchroniseert waardoor het een echt mobiel apparaat . Muziek

De iPhone synchroniseert muziek met de iTunes desktop client , evenals met Apple's iCloud media storage -platform . De ondersteunde muziekformaten zijn MP3 en AAC . Als je een nummer dat niet wordt ondersteund , kan de iTunes-software het audiobestand converteren naar het AAC- bestandsformaat .
Video

Video kijken op de iPad is een van de meest voorkomende taken mensen uit te voeren op het apparaat , of ze kijken zelfgemaakte video's , digitale films of muziek video's . synchroniseert iTunes video's naar de tablet-computer in veel verschillende formaten , waaronder Simple Profile met AAC-audio en MPEG - 4 gecodeerde video's opgeslagen als M4V , MP4 en MOV-bestanden . Daarnaast kan het apparaat te synchroniseren en video's afspelen in de Motion JPEG-formaat .
's

's Goed synchroniseren met de iPad . Als u foto's maken met de iPad , zal deze bestanden naar uw computer de volgende keer dat u het apparaat te synchroniseren met iTunes . Het apparaat ondersteunt weergave en synchronisatie van de volgende beeldformaten : JPG , TIFF en GIF . Daarnaast is de tablet- computer synchroniseert PDF-bestanden met iTunes . PDF's zijn niet zichtbaar in de " Foto's" app , maar u kunt deze bestanden te bekijken in de ' iBooks ' app of met de ingebouwde PDF- viewer
Email
< . p > U kunt uw e-mail accounts synchroniseren met de iPad , het ophalen en het opstellen van berichten van overal . Het e-mailaccounts ondersteunen zijn Microsoft Exchange , MobileMe , Gmail , Yahoo en AOL . Als een van de e-mailproviders biedt contacten en agenda's , kunnen deze synchroniseren met uw tablet-computer . Ga naar de " , Contacten , Agenda Post " onder de " Settings " app op te zetten en in staat e-mail synchroniseren .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een verloren iPad …
·Kunt u noteren met een stylus …
·Hoe te Ripped Music Get Van ee…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe te Zet de Split Screen op …
·Hoe te dwingen Sluit de apps o…
·Zal Adobe Photoshop draaien op…
·Mijn iPad niet laden van een 3…
·Kunt u deze downloaden GIMP om…
  Related Articles
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe kan ik iTunes Sync naar iPad 
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De 10 dingen die een iPad Needs 
iPad Apps die werken met Excel 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik op Cartridges uitlijnen op ee…
·Hoe maak je een cd - rw- schijf wissen 
·Hoe maak je een XBox Softmod Zonder een …
·Hoe de opstartvolgorde wijzigen in het B…
·Hoe maak je een Wireless USB stick verbi…
·Hoe maak je een laptop goed schoon DVD-s…
·Hoe te KWorld USB Video Problemen 
·Hoe kan ik vergroten Lettertype voor mij…
·Hoe kan ik Get Goedkope Bulk computer on…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com