Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een Brother MFC -scanner installeren
Brother Multi - Function Center kleurenscanners zijn echt netjes voor creatieve projecten en business -gerelateerde zaken . Of u scant items voor werk of documentatie doeleinden of het samenstellen van een plakboek van uw favoriete foto's , kan deze scanner een grote aanwinst voor de baan zijn. Alles is gebruiksvriendelijk helemaal naar beneden om de installatie . In dit artikel , zult u gemakkelijk leren hoe je een Brother MFC -scanner in een korte tijd te installeren . Als u de instructies op de voet volgen , zal de installatie van uw scanner zijn heel simpel . Wat je
ComputerInternet connectionBrother MFC scannerThe scanner modelnaam en numberUSB scanner verloopstekker
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar http://www.brother.com te zoeken naar de juiste driver om de software voor uw scanner te installeren . Klik op " Downloads /Veelgestelde vragen /Help & More " gelegen in de " Downloads en ondersteuning" box op de homepage . Kopen van 2

Kies " Multi - Function Center" gelegen in het drop - down menu in de midden van de pagina . Een andere drop-down menu verschijnt onmiddellijk , zonder de pagina zelfs verfrissend. Het zal u vragen om uw modelnummer te kiezen . Blader door de lijst en zoek de naam en het modelnummer van uw scanner . Klik op "Bekijk Informatie over ondersteuning . "
3

Zoek de " Downloads "-gebied op het volgende scherm en klik op uw modelnummer , dat moet worden direct onder de " Downloads " titel . Een popup scherm verschijnt vraagt ​​om uw het soort te downloaden die u wenst , uw besturingssysteem en taal . In de stap 1 doos , klik op "Drivers . " De pagina wordt vernieuwd voor stap 2 . Klik welk besturingssysteem uw ​​computer functioneert off van . Laatste , voert u uw taal . Klik op "zoeken " aan de onderkant van het scherm .
4

Klik op " Meer informatie " in de tabel . Dit moet in het bestandscategorie . Wanneer het scherm wordt vernieuwd , klikt u op ' Download '. Wanneer de "End Licentieovereenkomst " wordt weergegeven , klikt u op " I Agree " om het downloaden te starten . De download zal automatisch beginnen . Als deze is voltooid , klik op "Open " om te beginnen met het initialiseren van de software.
5

Plug USB -adapter van uw scanner in wanneer gevraagd wordt om de computer en de software om de eigenlijke hardware te ontdekken . Wanneer de hardware met succes is gevonden , wordt de InstallShield Wizard geven de voltooiing van de installatie . Klik op " Finish " om de installatie te beëindigen .
6

Druk de " testpagina " dat de software van de scanner biedt te zorgen voor de opstelling en de cartridges goed werken . Wanneer u klaar bent , klikt u op " OK" om te bevestigen dat de testpagina correct is afgedrukt .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe aan dia scannen op een sca…
·Hoe kan ik een Toshiba Estudio…
·Tips voor het scannen van foto…
·Hoe een HP Scanjet 4070 Photos…
·Hoe om uw HP C8100 Scanner 
·Brother MFC - 240C Scan instru…
·Fingerprint Reader Tutorial 
·Bar Code Scanner & Software 
·Hoe kwaliteit Problemen op een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Componenten voor het bouwen van een comp…
·Hoe Hook Up een laptop op een tv zonder …
·Hoe je het toetsenbord van een Toshiba S…
·De Verbinding & verschil tussen BIOS en …
·Over DVD Schijven 
·Hoe maak je een M - Audio Keystation Res…
·Veiligheid van bouwen van een PC 
·Hoe word je gecertificeerd Met Dell prod…
·Hoe te gebruiken SATA op een Asus moeder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com