Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe te installeren een HP scanner 3300C Jet
Scanners zijn geworden levensvatbare activa aan computers in ons digitale tijdperk . Ze stellen ons in staat om foto's voor kwantiteit en kwaliteit doeleinden te kopiëren . Scanners maken duplicatie mogelijkheden eindeloos . Zij dragen ook bij tot fotobewerking , document restauratie , en de zekerheid van document authenticiteit . Een scanner installeren is relatief eenvoudig , zolang je de nodige aanwijzingen te volgen op de voet. Wat je nodig hebt
ComputerCompatible operationele systemHP Scanner Jet 3300CHP Scanner Jet 3300C USB Adapter plug
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar www.hp.com . Klik op "Drivers en Support" gelegen op de top van de webpagina . Deze pagina zal u leiden tot een reeks stappen . Stap 1 verschijnt en geeft je twee opties . Klik op " Download Drivers en software ( en firmware ) . " Kopen van 2

Enter " HP Scanner Jet 3300C " in het dialoogvenster wanneer de volgende stap vraagt ​​om de Naam van het product /nummer . De volgende pagina wordt de gegenereerde zoekresultaten voor de eigenlijke bestuurder geven . Zoek de bestuurder in de zoekresultaten en klik op de vermelde link. De volgende pagina zal vragen voor uw besturingssysteem . Beantwoorden dienovereenkomstig te zorgen dat u installeert het stuurprogramma te vergelijken met uw computer .
3

Klik op de link getiteld ' Driver ', die de eerste link vermeld op de volgende pagina moeten zijn . Alles wat je nodig hebt voor deze specifieke driver link is de USB-adapter . Op het volgende scherm , klik op "Install Now" om de installatie te starten . De pop - up box die zal verschijnen zal een knipperende blauwe ActiveX taakbalk link aan de bovenkant van de doos te genereren . Klik op de doos . Wanneer de drop box verschijnt , klik op "Install ActiveX . "
4

Klik op "Doorgaan " om verder te gaan met de installatie . Onmiddellijk na , zal de download automatisch te starten . Wanneer de download voltooid is , zal uw InstallShield Wizard verschijnen . Volg de instructies dienovereenkomstig aan om de laatste stappen te voltooien .
5

Steek de USB- adapter in een van uw USB-hub -poorten . Steek de stekker in de scanner en de computer , zodat de computer om de werkelijke hardware te ontdekken . Wanneer de ontdekking succesvol is , zal een indicatie scherm verschijnen en u te informeren dat de installatie is voltooid . Klik op " Finish " om de installatie te sluiten .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een Canon Pixma MP…
·Hoe maak je een Brother MFC -s…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe kan ik een HP scanner F418…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe te grote hoeveelheden teks…
·Hoe te Scanner Software Krijg …
·Hoe kan ik kalibreren Mijn Eps…
·Scannen Meerdere foto's op een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS -geheugen op een HP Pavilion…
·Een Hewlett - Packard ( HP ) analoge tv-…
·Refill Routebeschrijving voor een HP Des…
·Hoe maak je een moederbord identificeren…
·Hoe maak je een ATX drukknop schakelaar …
·Hoe te openen een eMachine 
·Hoe Vergelijk Externe harde schijven voo…
·Software voor Memory Test 
·Hoe maak je een waterdichte webcam 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com