Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Welke drivers in Windows XP zijn compatibel met een HP Deskjet 5740 ?
Het besturingssysteem Windows XP door Microsoft is ontworpen om automatisch te vinden en installeren van de drivers voor veel randapparatuur , zoals printers . Toch kunnen niet alle apparaten worden gevestigd door het besturingssysteem en sommige kunnen niet worden erkend zonder de driver eerst geïnstalleerd . Vanwege dit , heeft HP verstrekt verschillende opties om drivers voor de HP Deskjet 5740 die compatibel zijn met Windows XP te downloaden . HP Deskjet Basic Software en Driver

Dit software pakket bevat de drivers voor alle functies van de Deskjet 5740 activeren en omvat een basis software suite om de gebruiker vertrouwd met alle mogelijkheden van de printer te worden. Deze driver is compatibel met zowel de Microsoft Windows 2000 en Microsoft Windows XP 32 - bits besturingssystemen en kan gratis gedownload worden op de HP.com support website door te zoeken naar het bestand " 5700_enu_win2k_XPinfu.exe . " Het bestand zelf is 9,5 MB en kan worden gedownload in een paar minuten met een snelle verbinding , maar kan oplopen tot 23 minuten op dial - up . Vanaf september 2010 is de huidige versie van deze software is 10.4.0.0 en is voor het laatst bijgewerkt in juli 2004 .
HP Deskjet volledige functionaliteit Software en Driver

meer geavanceerde programma en driver combinatie biedt dezelfde drivers gebruikt voor Deskjet 5740 functies te activeren , maar bevat ook een meer geavanceerde software suite die de gebruiker met alle tools die nodig zijn om te bewerken en verbeteren van de uitstraling van de media voordat het wordt afgedrukt biedt . Download dit bestand ( " 5700_enu_win2k_xp.exe " ) uit de HP.com support website . Installeer de bestanden door te dubbelklikken op het EXE-bestand en volg de wizard om drivers te installeren . Nadat de drivers zijn geïnstalleerd , installeert u de software door te dubbelklikken op het bestand gemerkt "Setup " en naar aanleiding van de wizard om de installatie te voltooien .
X64 minidriver

Windows XP komt ook in een 64 - bits editie , genaamd de X64 minidriver . Helaas , deze software is niet beschikbaar op de HP.com website , maar het kan worden gevonden met de functie Windows " Printer toevoegen " . Zoek de driver specifiek voor deze versie van Windows XP door te selecteren " Printers en faxapparaten " uit het menu "Start " en selecteer " Printer toevoegen . " Zodra het menu wizard wordt geopend , klikt u op " Next " en vervolgens verwijdert u het vinkje " Automatisch detecteren en installeren Mijn Plug en Play -printer " . Klik op volgende en selecteer " HP " van de "Fabrikant List . " Selecteer HP Deskjet 990C uit de lijst "Printers" . Klik op " Next " en de naam van de printer . Klik op " Next " om door te gaan naar het venster " Printer delen " . Selecteer " No " wanneer u wordt gevraagd om te klikken een testpagina en klik op " Next " en vervolgens op " Voltooien " om de wizard te voltooien . Nu , sluit de printer via een USB- verbinding en klik op "Annuleren" als de " Nieuwe hardware gevonden " aanwijzingen opduiken . Selecteer "Printers en faxapparaten" uit het menu " Start" en selecteer de Deskjet 990c pictogram HP Printer . In het venster printer , selecteer " File " en "Eigenschappen . " Selecteer het tabblad " Poorten " en controleer de " USB00X-poort Poort " en sluit het venster .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de HP ScanJet Drivers voor…
·Hoe kan ik zien hoeveel inkt e…
·Hoe om te controleren Print Su…
·HP Inkjet 6500 Specificaties 
·Hoe de cartridge vervangen op …
·Hoe kan ik een document Een HP…
·Hoe een printer te reinigen Tr…
·Hoe te Refill Lexmark 23 & 24 …
·Problemen met de Canon Pixma M…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
  Hardware Articles
·Computer Port Definities 
·Hoe maak je een pc te formatteren CF Kaa…
·Wat is CPU capaciteit ? 
·Hoe kan ik bestanden op de SD-kaart te h…
·Hoe Slim Client Problemen 
·Wat is een Extended Keyboard ? 
·Hoe naar Creative SB Audigy Hardware Ins…
·Hoe maak je een Compaq 1200 Problemen 
·Wat is het virtueel geheugen wisselbesta…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com