Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
HP Scanjet 3400C SE Specificaties
Voor een persoon op zoek naar een scanner voor hun huis of een klein kantoor , de HP Scanjet 3400CSE kleur flatbed scanner is een uitstekende keuze . De HP Scanjet 3400CSE stelt gebruikers in staat om documenten en foto's scannen , faxen versturen , stuur afbeeldingen rechtstreeks naar een printer en stuur de tekst van de documenten direct in een tekstverwerker . Fysieke specificaties

De HP Scanjet 3400CSE kleur flatbed scanner
is 12 centimeter breed , 19,5 centimeter lang en 3,5 centimeter lang en weegt ongeveer 8 kilo. Het kan verbinding maken via USB -of parallelle poort van een PC . De HP Scanjet 3400CSE is EnergyStar Compliant en heeft een spaarstand voor een lager energieverbruik , terwijl deze niet in gebruik . De systeemeisen zijn vrij laag , waarbij een computer te hebben ten minste 32 MB geheugen en 160 MB schijfruimte voor drivers en software .
Scannereigensch

De HP Scanjet 3400CSE wordt geleverd met software van HP , waaronder een afschrift nut , erkenning bibliotheken Optical Character voor het converteren van documenten naar tekst en Precisionscan LTX software bewerkbare . De Precisionscan LTX software stelt gebruikers in staat om gescande foto's en documenten , met inbegrip van tint en verzadiging niveaus , beeldkwaliteit , beeldgrootte en dithering manipuleren . De HP Scanjet 3400CSE heeft ook een keer knoppen waarmee een gebruiker om snel te scannen , kopiëren of e - mail een document .
Beeldkwaliteit

HP Scanjet 3400CSE ondersteunt 600 dpi optische resolutie , 600 x 1200 hardwareresolutie dpi en 9600 dpi verbeterde resolutie . Het ondersteunt 36 - bits kleurdiepte en schaalvergroting tot 2000 procent op alle resoluties . De scanner kan documenten verwerken tot 8,5 bij 11,7 centimeter groot . De HP Scanjet 3400CSE ondersteunt uitvoer naar vele bestandsformaten , waaronder TIFF , JPG , PCX , BMP , GIF , PNG , TXT , PDF , RTF en HTML . Via de optionele Adobe ActiveShare software , de scanner ondersteunt ook output naar PDD en PSD bestandsformaten .
Optreden

De HP Scanjet 3400CSE is in staat om snel te scannen en verwerken van foto's en documenten . De HP Scanjet 3400CSE kan een 4 - by - 6 kleurenfoto of een zwart-wit tekening in minder dan 60 seconden met succes te scannen . De HP Scanjet 3400CSE kan ook met succes scannen , converteren en plak de tekst van een document in Microsoft Word in minder dan 100 seconden .

Previous: Next:
  Scanners
·Verschil tussen een scanner en…
·Scanners Compatibel met Window…
·Hoe te Dia's of negatieven omz…
·Hoe kan ik een kopie van de 36…
·Hoe een HP Scanjet G4050 Dekse…
·Hoe te kopen Biometrische hand…
·Hoe maak je een Nikon LS2000 s…
·Hoe maak je een PDA -scanner g…
·Scanner naar Computer Informat…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Logitech G15 
·Hoe te scannen gebruiken op een HP 5610 …
·Kan niet lezen van een HD -geheugenkaart…
·Hoe maak je een ATX voeding Zet Van AC n…
·Wat is een Amazon Kindle ? 
·Hoe te solderen Meerdere kabels met een …
·Hoe de HP 6180 cartridge Tijd Override 
·Waarom heeft een muisaanwijzer Migreren …
·Hoe kan ik mijn Imac Ingebouwde camera G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com