Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Definitie van Computer Scanner
Een computer scanner scant optisch een voorwerp , zoals een document en zet de informatie in een digitaal beeld . Iedere scanner heeft een verscheidenheid van specificaties , zoals resolutie , kleurdiepte en snelheid . Deze specificaties zullen helpen bepalen van de beste gebruik van de scanner . Bijvoorbeeld , sommige scanners zijn zeer efficiënt , die nuttig kunnen zijn in een zakelijke omgeving , en anderen kunnen vastleggen van beelden van hoge kwaliteit , ideaal voor de commerciële industrie . Geschiedenis

De computer scanner
is al enkele decennia . De technologie werd ontwikkeld in de jaren 1950 door het National Bureau of Standards , nu genoemd het National Institute of Standards and Technology , een agentschap van de Verenigde Staten ministerie van Handel . Het team dat werkte aan de eerste computer scanner werd geleid door Russell Kirsch . In 1957 , Kirsch was de eerste persoon die een foto , een korrelige , beeld van zijn zoon grijstinten te scannen . Het apparaat is ontwikkeld door NBS is vandaag de dag bekend als een trommel scanner .
Typen

Er zijn verschillende types van computer scanners die vandaag beschikbaar zijn . Flatbed scanners zijn populair en vaak gekocht door thuisgebruikers . Sheet-fed scanners zijn vergelijkbaar met flatbed scanners , maar de gebruiker toestaan ​​om meerdere pagina's tegelijk scannen . Dit type scanner is voor zakelijke toepassingen . Drum scanners worden doorgaans gebruikt voor commerciële doeleinden . Dit type apparaat is duurder, maar geschikt voor het produceren van hoge kwaliteit beelden .
Functie

Flatbedscanners
voorzien van een glazen paneel waar een document of ander item is geplaatst tijdens het scannen . Er is een lichte en een scan hoofd zich onder het oppervlak van het glas . Het licht het document verlicht terwijl de scan hoofd beweegt over het oppervlak . De informatie die tijdens de scan verzameld wordt overgebracht naar een computer in de vorm van een digitaal beeld . A sheet - fed scanner werkt op dezelfde manier . Dit type apparaat heeft een stationaire scan hoofd . Wanneer documenten mechanisch worden gevoed door de scanner , ze passeren over de scan hoofd en het digitale beeld wordt vastgelegd . Drum scanners zijn voorzien van een duidelijke trommel die documenten te worden gevoegd . De trommel draait bij hoge snelheden in de voorkant van een optische sensor .
Eigenschappen

Bij het vergelijken van de verschillende scanners , er zijn een paar functies die je op moet letten . Resolutie van de scanner zal de kwaliteit van het beeld dat wordt geproduceerd te bepalen . Resolutie wordt gemeten in dots per inch of dpi . Het is gebruikelijk om scanners met een resolutie van 1200 of 2400 dpi zien . Kleurdiepte , gemeten in bits , bepaalt het aantal kleuren dat de scanner in staat om te herkennen zullen zijn . Fabrikanten produceren gewoonlijk scanners met een kleurdiepte van 24 tot 48 bits . Snelheid is een ander belangrijk kenmerk van een computer scanner . De snelheid bepaalt hoe lang het zal het apparaat nemen om een ​​afbeelding te scannen .
Misvattingen

Het lijkt misschien een goed idee om een computer scanner te kopen met de hoogste resolutie , de meeste kleurdiepte en hoogste snelheid , maar dat niet waar kan zijn . Het is belangrijk om in gedachten te houden dat er factoren die de effectiviteit van bepaalde scanner functies te beperken . Als uw printer alleen beelden kan produceren met een resolutie van 1200 dpi , is er weinig zin in de aankoop van een scanner die een resolutie van 2400 dpi is . Een 24 - bits kleurdiepte op een scanner zal halen 16 miljoen verschillende kleuren , veel meer dan het menselijk oog kan eigenlijk zien , dus een scanner met een kleurdiepte van 48 - bit , of 281000000000000 kleuren , kan veel meer dan je wel nodig .

Previous: Next:
  Scanners
·Brother MFC - 240C Scan instru…
·Scanner naar Computer Informat…
·HP Scanner 4670 Installatie 
·Hoe kan ik Verwijder Adres Map…
·Hoe Enkele negatieven gebruike…
·Hoe maak je een digitale scann…
·Hoe E-mail versturen Van HP De…
·Hoe maak je een parallelle sca…
·Hoe maak je een gescand docume…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·HD 5870 Vs . 9800M GTS 
·Hoe schakel ik een laptop 
·Radeon HD 3470 Specs 
·Hoe maak je een Java- klasse Problemen n…
·Hoe maak je een IDE harde schijf Slave M…
·Hoe volledig wissen een Hard Drive Clean…
·Hoe te DPI verhogen bij het scannen van …
·Hoe bouw ik een Assessment Computer Lab …
·Oki C5500 Driver Compatibiliteit 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com