Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Visioneer One Touch 5600 USB -scanner Problemen oplossen
Scanners zijn van onschatbare waarde voor iedereen die grafisch ontwerp werk doet of die wil om ook oude foto's of documenten . Visioneer One Touch 5600 USB -scanner is een gemakkelijke manier om uw foto's of documenten te converteren naar een digitaal formaat . Helaas , net als de meeste stukken van computer hardware , zal het niet altijd doen wat je wilt. Leren een aantal snelle ideeën voor probleemoplossing om tijd en moeite te besparen . Eenvoudige problemen oplossen

Controleer of AC -adapter van de scanner is aangesloten op de scanner en een stopcontact , goed en stevig . Probeert u een ander apparaat op hetzelfde stopcontact om te controleren of het stopcontact werkt . Controleer vervolgens de USB-aansluiting van de scanner naar de computer . Zorg ervoor dat de verbinding niet los . Terwijl u bij het bent , zorg ervoor dat de scanner bed is schoon en vrij van vlekken .
Installatie en Driver problemen

Als u de installatie van de One Touch 5600 voor de eerste keer , zorg ervoor dat de installatie correct voltooid . Soms zal de installatie software niet goed geïnstalleerd en moet opnieuw worden geïnstalleerd . Volgens de handleiding van de One Touch 5600 eigenaar 's , klik op Configuratiescherm > Systeem > Apparaatbeheer . Vind uw scanner . Als er een geel uitroepteken ernaast , verwijdert u de invoer en herstart uw computer . Zodra je opnieuw hebt opgestart , moet de juiste driver automatisch te installeren . Ook, zorg ervoor dat je de meest recente driver is geïnstalleerd ( zie link in Resources ) .
Controleer uw andere software

Als uw computer is het herkennen van de scanner , maar u nog steeds problemen items scannen , zorgen voor de software die u gebruikt compatibel is met de scanner . Programma's, zoals Photoshop , zou moeten werken zonder probleem , maar het kan helpen om te verwijzen naar de documentatie van uw specifieke software . Het probleem kan een software probleem niets met de functionaliteit van de One Touch 5600
Contact Visioneer Klantenservice

zijn. Als al het andere faalt , is het tijd om contact Visioneer klantenondersteuning ( zie link in Resources ) . Er kan een ernstig mechanisch of elektrisch probleem met de scanner zijn. Zelden , maar af en toe , de lamp zal branden uit op een scanner . Probeer niet om de scanner lichaam te openen en deze reparaties zelf . Hierdoor zal de garantie vervallen .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een scanner gebrui…
·Typen scanners beschikbaar 
·Hoe u uw HP scanner te werken …
·Hoe een negatieve te drukken v…
·Flatbed Scanner Informatie 
·SilverFast Canon CanoScan 9950…
·Hoe kan ik een HP scanner F228…
·Hoe maak je een Canon flatbed …
·Hoe kan ik een Epson Perfectio…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Raak Informatie over de iPad 
Hoe te Schakel de iPad Touch 
Kan ik e-books van de ene iPad naar de a…
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
Hoe de iPad Sync van de ene Mac naar een…
iPad Touch Technology 
Hoe te verbinden twee computers met een …
Hoe maak je verbinding Twee waarnemers o…
  Hardware Articles
·HP Pavilion ZE200 Specificaties 
·Hoe Hook Up een Cox tv aan op een Dell P…
·Wat is de T2400 Processor 
·Hoe te Stof in een iMac Minimaliseren 
·Hoe het opzetten van een printer op het …
·Hoe de BIOS Jumper resetten op een ECS 
·De definitie van SAN Storage 
·Zes GB Vs . Vier GB geheugen op een XPS-…
·Hoe de gebruikte toner leeg op een Ricoh…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com