Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Fax probleemoplossing
Fax machines zijn een van de oudste manieren om document informatie via een telefoonlijn te sturen . Voordat e - mail werd de meest populaire , en meer efficiënte manier om documenten te verzenden , het faxapparaat was koning . Met de tijd zijn faxapparaten geworden geavanceerde machines die een groot aantal functies . Niet langer alleen te vinden als stand - alone machine , zijn faxapparaten opgenomen in kopieerapparaten en printers . Faxen kan ook worden gedaan door middel van computersoftware een ontvangende faxapparaat of printer . Dus met zo'n complexe machine zijn er verschillende dingen die fout zouden kunnen gaan . Dit artikel leert u een aantal fundamentele stappen voor probleemoplossing . Fax Kwaliteit

Als de faxen die u ontvangt zijn te donker of licht , of geruïneerd door strepen en vlekken, spelen met de duisternis en dichtheid instellingen van de machine . Stuur een paar testfoto faxen tot de kwaliteit ziet er goed uit op uw einde . Als de faxen blijven slecht uit te komen , ligt het probleem waarschijnlijk aan het einde van de afzender . Als u de afzender , en uw documenten zijn coming out slecht aan de andere kant , probeer dan het reinigen van de sensoren van de machine met een vochtige doek .
Connectiviteit

Als je bent niet in staat om faxen verzenden of ontvangen , dan kunt u last van een verbindingsprobleem . Controleren om ervoor te zorgen dat u goed zijn aangesloten op een telefoonlijn , en dat er niets is uitgetrokken . Zorg ervoor dat de telefoonkabel is in de juiste telefoon -aansluiting op het faxtoestel , zoals meerdere hebben aparte telefoon -aansluitingen voor antwoordapparaten of extra connectiviteit . Controleer of de telefoonlijn werkt door deze te testen met een werkende telefoon . Probeer ook het draaien van uw faxapparaat uit en weer aan . Soms is een snelle herstart het probleem op te lossen .
Papierdoorvoerstoring

Als u eigenaar bent van een faxapparaat , zul je waarschijnlijk hebt een papierstoring ervaren op een bepaald punt . Kleine faxapparaten maar twee gebieden waar het papier kan vastlopen . Probeer te kijken in het document voeding gebied , en ook in de grafische omgeving . Zodra u het vastgelopen papier , trek het in de richting waarin hij reist , doet voorzichtig om geen tandwielen beschadigen of scheuren het papier , waardoor een groot deel in je machine .
< Br >

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe te grote hoeveelheden teks…
·Waarom is ScanSnap Manager Cro…
·Hoe maak je een scanner toevoe…
·Hoe kan ik een HP scanner Fail…
·Scannen van een origineel beel…
·De snelheid van een Fujitsu Fi…
·Tips voor het scannen van dia'…
·Hoe je foto's scannen naar e-m…
·Hoe een Barcode Scanner 
  Related Articles
Hoe maak je een faxnummer voor uw iPad 
Hoe kan ik een Ultrasound Machine 
Grafische kaart probleemoplossing 
Hoe maak je een grafische kaart te confi…
Problemen met een EVGA FX 5500 videokaar…
Problemen met een EVGA FX5500 videokaart…
Problemen oplossen voor de Pen voor een …
Problemen met een pc- geluidskaart 
Hoe kan ik upgraden van de geluidskaart …
  Hardware Articles
·Hoe uw laptop Monitor & Keyboard delen 
·Wat zijn de voordelen van een vloeistofg…
·Verschillen tussen TransFlash & microSD 
·Wat zijn de Basic categorieën van compu…
·Hoe de Flash Drive Format Na een HP Form…
·Hoe maak je verbinding een Mixing Board …
·Hoe maak je een Conexant tv-tuner die is…
·Hoe Memory in een Compaq Presario C300 U…
·Hoe u een PC in een Karaoke Player 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com