Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Problemen oplossen voor de Pen voor een HP Compaq 2710
De HP Compaq 2710 , of 2710p , beschikt over een tablet en pen , zodat u foto's tekenen en schrijven documenten of notities met gemak . Als de pen niet meer werkt of handelt vreemd , kunt u wisselen van defecte onderdelen en de pen en tablet aanpassen aan de pen te lossen. De Compaq 2710 van het besturingssysteem Windows Vista bevat ingebouwde instellingen voor de pen , voorgeconfigureerde flicks en gebaren kan de pen onverwacht reageren . U kunt deze instellingen afstemmen van het Configuratiescherm . Wat je nodig hebt
Pen klem
Vervanging tip
Toon Meer Aanwijzingen

Klik 1 " Start . " Klik op ' Configuratiescherm'. Go om " Hardware en geluiden ", klik op " Tablet PC-instellingen . " Select "Right -Handed " of " Left - Handed " van de sectie Zelfverheffing te wijzigen waar menu's op het scherm verschijnen .
< br > 2

Klik op " kalibreren " om pen prestaties te verbeteren . Tik op het kruis haar met de pen wanneer het kruis haren verschijnt op het scherm . Volg de aanwijzingen op het scherm om de kalibratie te voltooien op de HP Compaq 2710 .
3

Terug naar Hardware en geluiden , selecteer vervolgens " Pen en invoerapparaten . " Selecteer een pen actie , klik vervolgens op 'Instellingen' op de pen pagina Opties om de pen gedrag op de HP Compaq 2710 oplossen .
4

Sleep de schuifregelaars in Double - Tik op Instellingen om links of rechts te vertragen of te versnellen dubbel - tik snelheid en punt afstand . Sleep de schuifregelaars in Press and Hold instellingen te vertragen of versnellen met de rechtermuisknop op respons . Sleep de schuifknop in Start Invoerpaneel Gebaar instellingen te verlagen of verhogen van de grootte van de Input Panel gebaar .
5

Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan . Klik op het tabblad " Flicks " om de navigatie-en editing flicks , die kan de pen reageert onverwacht als de films niet zijn aangepast .
6

Klik op de " Customize" knoop te configureren oplossen wat pen flicks doen . Sleep de schuifregelaar naar links of rechts om de gevoeligheid af te stemmen . Vinkje " Gebruik Flicks om Gemeenschappelijke acties snel en gemakkelijk uitvoeren " om penbewegingen volledig uit te schakelen op de HP Compaq 2710 . Klik op "OK . "
7

Zoek de klem die verpakt met de pen kwam als de cursor reageert niet op alle bij een poging om het apparaat te gebruiken . Pak de penpunt met de klem .
8

Trek het topje uit, schuif een nieuwe tip in de pen gat , met het bolle uiteinde naar buiten gericht . Duw de penpunt in totdat het stevig op zijn plaats .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe maak je een Gateway Notebo…
·Het wijzigen van de Pen tip op…
·Hoe te wijzigen Tablet penpunt…
·Informatie over Tablet PC 
·Hoe maak je een Tablet PC Upgr…
·IPad Image Display Problemen 
·Verbinding maken met Wi-Fi Met…
·Hoe je 
·De geschiedenis van Wintec 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe je Toshiba A60 Memory Verwijder 
·Hoe gaat u in de BIOS -instellingen in W…
·Hoe maak je een Raid voor een Home PC 
·Kan ik als vervanging GPU mijn computer …
·Hoe maak je een computer gebruiken om ee…
·Hoe kan ik een dvd- drive installeren in…
·APG Slots : Types 
·Hoe maak je een opstartdiskette maken vo…
·Wat is een Plotter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com