Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Conexant tv-tuner die is gestopt met vastleggen live tv-Fix
Als de TV-tuner aangesloten op de computer die draait op Conexant technologie is gestopt vastleggen van live televisie , kan het een probleem met de hardware zelf zijn , of het kan een probleem zijn met wat je gebruikt als videobron . Als u wilt uw TV-tuner repareren en krijg het terug naar de opname live-tv , dan moet je om precies te bepalen wat het probleem veroorzaakt . Instructies
1

Herstart je computer . Als de software die u gebruikt om live TV met uw tuner kaart of de tuner kaart zelf vast te leggen een fout in het geheugen van uw computer heeft opgeslagen , herstart van de machine zal dat geheugen te wissen . Als alles laarzen weer , moet uw tv-tunerkaart werken als het probleem is zo simpel als een fundamentele fout met ofwel uw hardware of software . Kopen van 2

Open geval van uw computer ( met behulp van dezelfde methoden die u gebruikt wanneer je in eerste instantie geïnstalleerd de tv-tunerkaart ) en zorg ervoor dat de tv-tunerkaart niet is gekomen unplugged . De TV-tuner -kaart moeten worden beveiligd in een PCI -kaart slot op je moederbord . Als deze kaart is losgeraakt van zijn PCI- kaartsleuf , plaats deze opnieuw en probeer om het te gebruiken om live tv opnieuw vast te leggen .
3

Open het Windows Apparaatbeheer ( klik met de rechtermuisknop de " computer " pictogram op het bureaublad , klik op" Eigenschappen " en klik op " Device Manager " ) en zorg ervoor dat het pictogram van uw tv-tuner een uitroepteken niet hoeft ernaast . Als er een uitroepteken aanwezig is , heeft Windows een probleem met het apparaat gedetecteerd. U moet de driver opnieuw installeren met behulp van de cd - rom die u gebruikt om uw tv-tunerkaart installeren.
4

Installeer de software die u gebruikt om live televisie te vangen . Gebruik de cd-rom of dvd - rom die u hebt gebruikt om de software in eerste instantie te installeren op een vers exemplaar over de bestaande kopie op uw harde schijf opnieuw te installeren . Als uw tv-tunerkaart is gestopt met het vastleggen van live-tv te wijten aan een soort van fout met deze software , zal het opnieuw installeren van het programma te corrigeren dat .
5

Controleer of de videobron is aangesloten op de coaxiale ingang op uw tv- tunerkaart . Ofwel een coaxiale kabel moet worden aangesloten op zowel uw kabel-box en uw tv-tunerkaart ( als je met behulp van een kabel-box om de programmering te ontvangen ) , of de tv- antenne moet worden aangesloten op de tv-tunerkaart ( als je het vastleggen van live- , over-the - air programmering ) .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je Raw Input Devices Regis…
·Archos 5 Help 
·Mijn Pandigital eReader is nie…
·FireWire Vs . USB 1.0 
·Wat is Beschikbaar virtueel ge…
·Hoe te Atom chips Overclock 
·Hoe de Reserator XT Flush 
·Hoe maak je een Floppy Drive i…
·Hoe verwijder ik een harde sch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specificaties van HP 6243W - B 
·Intel Celeron 2.8 Gig 728 processorspeci…
·Hoe maak je een High Gain Antenne voor B…
·Hoe USB Memory repareren 
·Hoe maak je een Series Circuit Build 
·How to Set Up een Logitech Controller 
·Apple's LCD-paneel typen 
·Saitek Joystick Tips 
·Hoe je HP Laptop Vervangende onderdelen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com