Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Atom chips Overclock
Intel Atom verwijst naar de reeks van low - voltage centrale verwerkingseenheden ( CPU's ) , of verwerkers , ontworpen voor netbooks en nettops . Overklokken - waarvan de kloksnelheid , of verwerkingssnelheid , van een CPU verhoogt - wordt vaak geconfigureerd via het Basic Input /Output System ( BIOS ) , setup-programma van de computer , maar deze opties zijn gewoonlijk alleen beschikbaar op desktop computers . Naar Atom-chips overklokken op netbooks en nettops , kunt u een programma genaamd SetFSB , een gratis applicatie die je processor overklokt binnen het besturingssysteem te gebruiken . Instructies

Download SetFSB 1 . Dubbelklik op de gecomprimeerde map en volg de aanwijzingen op het scherm om de inhoud van het bestand uit te pakken naar een nieuwe of bestaande map op de harde schijf . Kopen van 2

Dubbelklik op " setfsb.txt " ,, . druk " Ctrl " en "F ", typt u de naam van de netbook -model ( bijvoorbeeld ASUS Eee PC ) in het zoekvak en druk op " Enter " om het model te vinden
Goedkope 3

Markeer de vermelde links van de naam van het product -ID . Klik op "Edit " en vervolgens op " Copy" om een ​​kopie van het identiteitsbewijs over te dragen naar het klembord. Klik op " File " en vervolgens op " Nieuw . " Klik op "Edit " en klik vervolgens op ' Plakken'.
4

Terug naar de map met de SetFSB bestanden . Dubbelklik op " setfsb.exe . " Klik op " Clock Generator " en selecteer vervolgens de ID identiek aan die weergegeven in Kladblok .
5

Klik op " Get FSB " naar het front - side bus ( FSB ) details. Sleep de bovenste schuifregelaar naar rechts om de FSB snelheid te verhogen op de Atom-chip . U kunt ook op de " > " pictogram rechts van de schuifregelaar om de kloksnelheid te verhogen .
6

controleren " Ultra " om de FSB te verhogen meer dan 410 . Verhoging van de FSB snelheid in stappen van 10 , klikken op "Set FSB " na elke wijziging , naar PC stabiliteit te controleren .
7

Verminder FSB door een toename van 10 als de computer instabiel wordt na het verhogen van de FSB snelheid. Klik op "Set FSB " te overklokken van de Atom-chip op het moederbord .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je 3,5 Floppy disks 
·Tektronix 2230 Specificaties 
·Mijn Pioneer DVR - 112D Zal ni…
·Hoe maak je een Micro SD Card …
·Wat gebeurt er met de gegevens…
·Waarom is mijn processor draai…
·Hoe maak je een Virtual PC te …
·Handmatig installeren van een …
·Wat is Externe Hardware 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een RJ 45 Installeer 
·Hoe maak je een Adresstickers Maker inst…
·Hoe maak je een USB 2.0- apparaat op een…
·Hoe te scannen document converteren naar…
·Hoe laptop resolutie verhogen 
·Aspire X - Infinity instructies 
·Hoe te om Uw Eigen Super Fast Goedkope p…
·Wat is de Option -toets op een Mac Book …
·Hoe te corrigeren BIOS Settings D845PT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com